Middags mys!

hej på er (: just nu sitter jag i soffan och ska snart kika på en av filmerna som jag och älsklingen hyrde i går. det är skönt med videobutiken här, hyr man tex 3 filmer får man ha dom hemma i tre dagar. super! jag och älsklingen har haft en jättemysig och rolig dag. vi åkte först till ikea och shoppade för så mycket som 149 kr. haha. blev inga stora saker med andra ord. vi har kommit fram till att vi ska betala allt som ska betalas, räkningar och hyra och sen shoppa strax innan nästa lön kommer, för på så sätt slipper man vara pank sista veckan. smart va! jag köpte den minsta modellen av "knubbig" lampan i vitt. ska stå i "hålet" i våran sänggavel. perfekt liten läslampa (:

sen fikade vi och sen åkte vi och tittade på bilar och provkörde. jag satte mig på kvären när vi provkörde en seat ibiza. helt okej på utsidan. men den var så liten. och sätena var otroligt hårda. urk. jag är en typisk lyxbrud som gärna lägger ut alla pengar jag äger och har för att få det jag vill och det tänkandet är inte alltid så smart har jag märkt..! köper vi seat ibizan så kan vi lägga undan runt tio tusen varje månad, vilket betyder ny vit platt tv till sovrummet, fotöljen i vardagsrummet, soffbord, renovera hela lägenheten snabbare, hitta på mer saker och ja, ha en större buffert än nu. sen åkte vi och kollade på mitsubishi lancer (länk.. det är bilen på bilden ni ser..) och den var så himla mycket skönare än den första. skinnsäten, inbyggd navigator mm. gad, den ville jag ha! älsklingen tänker bättre än mig när det gäller sånt här. jag tänker på utseéndet, komforten och utrymmet. jag vet ju hur mycket vi kämpade med alla ikea kassar när vi hade volvon och den var mycket större än ibizan. hur mycket kommer vi inte svära nu?! ni kanske märker att det är mycket känslor fram och tillbaka och velande. jag vet ju att vi hellre har mer pengar över. men jag vet inet vad jag helst väljer.. gah. antagligen blir det den lilla bilen. och jag kommer gråta floder! men så är det. det är iallafall 1800 kr mer i månaden för lancern.. jaja. vi får se. jag vet iallafall att jag inte längre vill ha en volov v50. för den kändes sjukt plastig och trång inuti. jag som dreglat som fan över den bilen. nu ska jag minsann ha en lancer när jag tar körkort, mhiwihihi.

middagen vi åt när vi kom hem var riktigt god. den rekomenderar jag starkt! vi lagade den tillsammans och hade mysigt (: kom fram till när vi satt och åt att det verkligen inte var någon "första-dejts-middag" när vi såg på varandra och båda hade sås i hela ansiktet och alex till och med tappade mat på golvet. haha. typ som tacos, fast ännu värre (;

älsklingen har åkt till jobbet nu. det är så himla skönt när han börjar vid halv tio på kvällarna nu. och kommer göra det i 3 månader. underbart. tessan kände sig febrig så hon stannade hemma, men imorgon ska vi åka till stan och gå på bio och sen sover hon här. hoppas bara att hon känner sig kryare tills imorgon (:

ska tvätta av mitt smink och dyka i pyjamasen och titta på filmen. sen blir det sova! är trött ikväll efter utflykten idag!









våran goda middag! jumjum (:


Kommentarer
Postat av: Tjejen

har ni inte funderat på en toyota, det är ju minst fel på dem av alla bilar..... bra andrahandsvärde också till skillnad från många bilar. det är en bra investering, alla toyota ägare är nöjda även jag ;)

2008-07-21 @ 22:51:50
Postat av: Linda

Ser ju supergott ut, lägg gärna ut receptet så man kan testa =))))

2008-07-21 @ 23:28:22
Postat av: Annica

Tänk på att det också kostar att repa bilen plus alla dessa tusenmila servicar.

2008-07-24 @ 11:45:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback