NaturGodis

hej på er. hoppas att ni mår bra! vilket väder det har varit idag. härligt! skönt med ac inne vill jag lova. annars hade vi dött av värmeslag. sitter i soffan med laptopen och min påse med naturgodis. lördag! och jag får käka godis. hihi. gott med massa olika nötter och yoghurt godisar. ska snart titta på film. hyrde två komedier när vi var nere och handlade. ska bli mysigt som bara den och slappa i soffan och titta på film (: ska sätta på den nu tänkte jag!

fick ett reklamblad igår från noblessa (kökleverantör) och dom har 50 % på alla sina kök inkls. vivaror från siemens och dom kommer och bygger ihop hela köket. vi ska dit och kika vad dom har någon dag i veckan. ska bli spännande! vi pratar mycket om renoveringen här hemma nu. det är mycket som hänt sen vi blev tillsammans. allt känns perfekt med vårat förhållande. jag är så lycklig!

nu - film & lördagsgodis. puss&kram.

ps. visste ni att naturgodis är lika "farligt" som vanligt smågodis. galet va ^^ jag som trodde att det var nyttigare. d.s



Kommentarer
Postat av: Rebecca

Vill bara varna lite för Noblessa. De har fått en hel del negativ kritik. Har varit uppe på SVTs Plus till och med. Kan hända att de har skärpt sig nu dock, det vet jag inte. :)

Kram Rebecca

2008-07-27 @ 11:00:44
URL: http://femtioniokvadrat.blogg.se/
Postat av: fanny

rebecca: jo vi har också läst om att det varit massa strul. så det lutar ändå åt ikea. dom är ju shyssta (: tack för tipset! ha en bra dag. kramkram

2008-07-27 @ 12:14:30
URL: http://pinkpills.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback