Onsdag!

hej på er. hoppas att ni mår bra (: jag mår bra. lagom seg i kroppen. vi var vakna ganska länge i går och satt på balkongen och läste, drack te och jag satt och planerade våran badrumsrenovering i hafas badrumsplaneringsprogram..! vi ska nämligen ha badrumsinredningen från hafa! bilder på badrummet kommer sen när jag är klar i programmet. det tar ett tag att fixa och välja kakel och allt (: men snart så.

vi har varit ute med katterna nyss. söta dom är när dom spanar runt. vera fick ett ryck och galoperade iväg.. modig flicka! ska duscha snart och sen åker vi till akuten och spänderar x antal timmar där. jag gillar inte sjukhus. men vad gör man inte för sin äkta hälft (: det är alltså alex som ska in och undersökas efter krocken. han har börjat bli stel i nacke och rygg.. ingebra. tack för att ni sa att det är bäst att åka in. annars hade vi nog inte det.



här hänger välkommen brädan just nu. är riktigt kär i den. passar perfekt in i lägenheten. magnum bellus divan soffan skymtar man i bakgrunden som är mer än ljuvlig att såsa i (;



och här är fina brädan som hänger i sovrummet. fast jag tänker byta ut det svarta snöret till ett vitt. så det smälter in mer (:

ska bädda sängen, duscha och packa en väska med mängder med tidningar. undra hur många timmar vi kommer sitta där..? vi hörs sen iallafall (: ha en mysig dag allihopa! puss&kram.



Kommentarer
Postat av: Marielle

Jag vill oxå ha den där vita brädan med text. Men de fanns ju bara en såg ja. Kanske man kan fråga henne om hon gör en och säljer till mig:)?

2008-07-02 @ 16:49:51
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: Malin Inspiration & design

Så fina gumman! Gillar välkommenskylten mycket. Skulle vilja ha en sådan i vitt till lekstugan. Men den finns inte i vitt väl?





Tack för mejlet! :) Jag har pysslat en massa i trädgården i dag & bara myst och haft det gott. :)

Jag tror att barnen var nöjda & glada med dagen. :)

Jag smider planer för en sittplats utanför lekstugan till kidsen. Ser det framför mig. Berättar mera sen!



Vi måste höras i luren snart!



Sov gott Stumpan! Kramiis

2008-07-02 @ 22:00:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback