saknat!

har ni saknat mig? jag har iallafall saknat er jättemycket! tog lite paus. bara någon dag, men det känns som en vecka. haha. bloggberoende kanske? vi har precis ätit fajitas tacos. riktigt gott var det. och nu är vi mätta och belåtna! ska sätta oss ner i soffan nu och titta på en thriller. är medlemmar på cdon hyrfilm och det tjänar vi på kan jag meddela! (: kostar 199 kr i månaden och man får hem tre filmer åt gången. premiär filmen idag. hoppas den är bra. köpte även music and lyrics och he's the girl. fick med en bok för 9 kr och det blev en mysig verkar det som (: ska börja läsa i kväll om jag orkar.

idag har det varit 30 grader ute och jag har varit i stan med helena och fikat, shoppat och haft det mysigt! vi har inte träffats sen dagen efter vårat bröllop så det var verkligen på tiden nu. shoppade en klänning, kajal, flipflop (till thailand), tre minishorts (till thailand) och hårprodukt. även en present till älsklingen som han velat ha länge. nämligen en upphängare för disktrasan. liten rund sak som man pular in ena hörnet. himla bra! han blev glad!

ska fota allt sen och lägga upp. nu är jag sjukt seg och ska mysa med min soulmate i soffan med film (: puss&kram.



Kommentarer
Postat av: allicen

Du har varit saknad! Din blogg är den enda man kunnat lita på att det kommer roliga uppdateringar :)

2008-07-29 @ 21:25:55
URL: http://allicen.blogg.se/
Postat av: Marielle

Vad är de för en grej till disktrasan? Jag är nyfiken för jag vill ha nått sånt jag med. Vart köpte du den och vad kostar den?

2008-07-29 @ 22:56:48
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: Jennica

Jag har saknat :) Har ju blivit smått beroende av din blogg ;)

2008-07-30 @ 02:12:02
URL: http://catylicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback