sleepy

är trött just nu. jag fick solsting idag när jag var inne i stan så jag har frossa, känner mig febrig och mår lite illa. ska gå och lägga oss snart och bara kramas. saknat älsklingen så himla mycket nu när han jobbat. dock blir det mer pengar som vi kan stoppa undan och det är ju alltid bra!

filmen var jättebra. vi satt ihop kurade i soffan med tända ljus och ramlösa. gott med vatten. tuggar på ett åksjuketuggumi för att få bort illamåendet och det hjälper!

imorgon ska vi upp vid tio, äta frukost, duscha, packa väskan med badkläder och handdukar och åka till landet som ligger utanför nortäje. ska bli skit mysigt. det blir grillad kyckling med någonting till. gott! ska bli riktigt mysigt. första doppet i år faktiskt, får verkligen hoppas att det är bra väder imorgon också! (: ska inviga min nya bikini. den här sommaren har jag köpt tre nya bikinisar, samma modell men i svart, brons och grön metallic. tror det blir det gröna imorgon. grönt är fint till rött hår och fräknar!

nu börjar min älskling säcka ihop här brevid mig. han har sovit sex timmar på två dygn pga. att han var tvungen att jobba extra. snuttisen. så nu ska vi plocka in täckena från vädringen och krypa ner i sängen. ska bläddra i min nya plaza tidning som kom idag (:

hoppas ni sover gott. tar med mig dator imorgon till landet och uppdaterar med bilder!

hörs imorgon! natti natt




Juli 2006 i alexanders föräldrars trädgård.






Kommentarer
Postat av: Mysan

gud gfumman vad jag saknar dig!

2008-07-31 @ 10:13:41
URL: http://mysackan.blogg.se/
Postat av: legal roids

Hi littlemissunshine.se admin, i love your www
[url=http://www.youtube.com/watch?v=ucVtcVhuff0]http://www.youtube.com/watch?v=ucVtcVhuff0[/url]

2012-08-04 @ 22:16:53
URL: http://www.youtube.com/watch?v=ucVtcVhuff

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback