solnedgången vid stranden.

vad kär jag blir i er. så söta allihopa. kommer hem efter en 1.5 timmes lång promenad med madde, hennes vovve och adolf och får massa fina kommentarer. va kul att veta lite mer vilka ni är. vet att jag kanske inte skriver så många inlägg som går att kommentera. men ändå. jag blev glad, jätteglad! tack kära ni (:

jag är lite frusen. hade bara en tröja på mig, vi gick bland villa området här i trångsund och tittade på alla nybyggda funkishus. gud va avundsjuka vi blev ^^ sen gick vi ner till stranden som ligger 10 mins gångväg från oss och tittade på solnedgången och hundarna badade och hade det kul (: ska ta dit alex någon kväll och ta med oss en termos med varm chocklad och sitta och mysa på berget. underbart med sommarkvällar. underbart att ha vattnet så nära! hoppas det blir varmare snart så kan man ta ett kvällsdopp någon kväll.

ska snart sätta mig i soffan och mumsa frukt. fick ett ryck och ringde madde och sa att vi skulle ner till affären och köpa frukt! jag blev så sjukt sugen. det blev vindruvor, vattenmelon, passionsfrukt, persikor och päron. jum! ska titta på den sista filmen och sen gå och lägga mig. känner mig inte alls trött eftersom jag vaknade så sent idag. men imorgon ska jag ställa klockan (och lägga den lååång ifrån sängen) så jag kommer upp (: ann kommer på middag med sin bebis nikkie imorgon, ska bli supermysigt! vi var bästa bästisar på högstadiet.

någon helg ska jag bjuda över Ia på tjejkväll. sova i sovsäck i vardagsrummet, titta på tjejfilm och dricka vin. visst vill du det Ia :D 

på torsdag ska jag träffa tessan i stan och fika och på kvällen kommer amiegumman på middag och vin och film och massa mys och skvaller (: längtar! sen ska jag jobba på dagen också. börjar kl 09.00. mortion och stålar, kan det bli bättre?!

nu - hänga tvätten och sen film i myspys soffan (:

puss&kram!





Kommentarer
Postat av: Ia Darling

Nu gör du mig generad! :*)

2008-07-08 @ 22:58:13
URL: http://iadarling.blogg.se/
Postat av: Ia Darling

..fast det är klart jag vill! Det vet du :)

2008-07-08 @ 23:00:38
URL: http://iadarling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback