Stel

är helt stel i kroppen. vaknade av värsta mardrömmen.. drömde att alex dog. det måste vara det värsta som kunde hända. är fortfarande helt dämpad och stel i kroppen. tänk vad en dröm kan påverka oss. vet helt talat inte hur jag skulle klara av att leva utan honom. bara tanken får mig att vilja kräkas. usch.

älsklingen min håller på att göra frukost till oss nu. han är så söt. gör hallonsmoothie till mig och banan till honom (: ska bli gott. sen ska vi åka till landet och bada. ska bli så himla mysigt. längtar!

har laddat kamerabatteriet så vi ska fota massa idag. ska ta med mig datorn så jag kan uppdatera därifrån. fick en kommentar om önskan på mer "dagens outfit" och det är klart ni ska få. har ingen helkropps-spegel här hemma. men jag har en hos mamma som vi kan åka och hämta så jag kan fota mer (: bra att ni säger till om det fattas någonting i bloggen. jag skriver ju för er skull med.

nu ska jag äta världens godaste frukost med världens bästa man.

vi hörs senare. ha en mysig dag! puss&kram / er fanny.



Kommentarer
Postat av: Maja

Hur får man så fin blogg, med bilder åsså?

2008-07-30 @ 19:14:43
Postat av: Jenny

Hej Fanny!

Va hemskt att drömma sånt, man kan verkligen bli nere på riktigt! Men vet du? Jag läser mycket drömböcker och när man drömmer hemska saker om människor man älskar, exempelvis att de dör så brukar det vara det motsatta.. Om jag minns rätt så betyder det "långt liv".. Och som jag tolkar det då är att ni får ett långt lyckligt liv tillsammans =)

Hoppas ni får det jätte mysigt på landet i det härliga vädret!! Kram Jenny

2008-07-30 @ 22:07:16
URL: http://jennylito.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback