bröllopsbilder

våran fotograf har skickat en drös med bröllopsbilder. enjoy! jag gillar verkligen bilden när jag luktar på blommorna.





















jag längtar tills vi får alla fotona framkallade. ska bli så himla mysigt att göra iordning bröllopsalbumet. och idag bestämde vi oss för att vi ska förnya våra löften (gifta "om" sig) på våran tio års dag som gifta. så nu har jag tio år på mig att planera vårat andra bröllop, hihi. då blir det såklart middag med alla som närvarade på vårat bröllop nu (och kanske några nykomlingar) bröllopsklänning, brudbukett, tårta och den här gången ska vi bannemej ha fyrverkerier :P fast jag skulle vilja ha ett midnattsbröllop. massa tända ljus, falkeltåg, kanske till och med vinterbröllop?! som sagt, tio år kvar. haha :D



Kommentarer
Postat av: Rebecca

Först och främst: Jättefina bilder! Det verkar ha varit ett riktigt fint bröllop. :)



Men ååh vad söt du är! Klart att jag hjälper till. :) Förstår att du vill ha den, den är dösnygg. Hittade dock inget när jag googlade. Jo, en massa folk som vill ha den, men den verkar vara slut överallt. :/ Du får väl mejla säljaren och fråga om de kan skicka till Österrike. :)

2008-06-24 @ 23:06:00
URL: http://femtioniokvadrat.blogg.se/
Postat av: Marie

Himla fina bilder! :D



Den svartvita bilden såg ut som om den var tagen ur en gammal film (jag tror att det var den fjärde bilden, den på dig och alle). Magiskt!

2008-06-25 @ 11:33:25
URL: http://majsanx.blogg.se/
Postat av: Wohnhaus

Vilka vackra bröllopsbilder! Här kommer svaren på dina frågor: Matgruppen har vi fyndat på rea på Jysk och sängbordet kommer från Inter stil och heter Hira. Bilder på det samt soffbord finns på deras hemsida. Finns även som soffbord i vitt eller valnöt.

2008-06-25 @ 20:10:38
URL: http://wohnhaus.blogg.se/
Postat av: tessan

Gud vilka vackra bilder det blev på er! :) Vill ha, vill ha!! Ni är verkligen världens vackraste par tycker jag iaf. Älskar dig så mkt Fanny Erichsen. Du är min bästa vän, du är alltid lika vacker <3 puss puss din THERESE <3<3<3

2008-06-25 @ 20:16:26
URL: http://youremyangel.blogg.se/
Postat av: Christine

Du vet inte vem jag är, men hittade din blogg när jag googlade på festdukningar. Måste bara säga att du är underbart vacker. Jag ser verkligen fram emot mitt blivande bröllop, trots att jag aldrig kommer uppnå din skönhet. Hoppas ni lever lyckliga ihop du och din man :)

2008-10-11 @ 12:10:52
Postat av: Stina

Vilka underbara bilder! Tyckte du verkade bekant, tills det slog mig att vi gick i samma skola.. Du är lika söt som då, om inte ännu vackrare!

2010-07-11 @ 22:44:06
URL: http://artofecho.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback