fylld kyl & frys

kul rubrik va. men det är iallafall skönt att ha mat hemma igen. vi åkte och handlade på coop nu på kvällen efter vi varit hos mamma på middag. morfar åker tillbaka till österrike imorgon så vi åt en mysig middag ihop (: tidigare idag åkte vi till mio och köpte plainebordet, det blev ett sånt här som på bilden, fast i vitt. älsklingen monterade ihop det nu när vi kom hem medans jag plockade in alla matvaror. vi har varit på stalandsmöbler också och provsuttit uno stolarna.



videon jag laddade upp var sjukt dålig kvalite på. youtube har krymt den för att den var så stor.. därav den dåliga kvaliten. ska klippa videon i delar så ni får se hur vi ser ut :P ska fråga alex om han kan visa mig hur man ska göra. annars fixar jag det imorgon. vi ska nämligen titta på film nu (: ska tända ljus och göra te.

vi var på röda cafét idag och åt paj och drack trocadero. det ligger precis vid vattnet. var en fin svan som låg och guppade vid oss. solen sken och det var hur mysigt som helst (:

och tack igen för alla fina och snälla kommentarer. blir helt  varm i hjärtat när jag loggar in här. ni är så snälla! visade alex allt ni skrivit och han satt och log stort (: sötingar!

nu blir det film med min man (:



Kommentarer
Postat av: Una

Snyggt bord! Har ett liknande i svart, plats för 4 lr 6? Vi har iläggsskiva i vårat så det går att göra som man vill:)

2008-06-09 @ 09:56:21
URL: http://greenrealm.blogg.se/
Postat av: Malin Inspiration &design

Vad bra att ni har hittat bord. Hoppas ni ska trivas bättre med det!



=)

2008-06-09 @ 10:40:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback