I HUVUDET PÅ GYNNING

Idag ringde dom från programmet i huvudet på gynning, strix television och sa att dom hittat oss på bröllopstorget. dom vill filma hela vårat bröllop, carolina gynning kommer vara på plats och intervjuva oss innan vigseln och vara med mm. ett kamerateam kommer komma och vårat bröllop kommer sändas någon gång i juni på kanal 5 i programmet "I huvudet på gynning" vi är jätte osäkra på om vi vill det här. visst det är skitkul att hela sverige kan se vårat bröllop.. men kommer det inte kännas ganska stelt att ha en filmkamera riktad mot sig hela tiden? :O vi ska iallafall till strix television imorgon och prata med dom och komma överens om hur vi ska göra. spännande, men inte om det blir för stelt som sagt..

vad tycker ni? vill ni se oss på tv :P eller tror ni att det kommer bli konstigt? vill ju att bröllopsdagen ska bli så mysig som möjligt (:

hoppas att ni mår bra föresten (: jag sitter hos helena med färg i skallen.. ska bli rödhårig igen. det var tur att vi kunde komma hit.. för jag är inte så bra på att färga mitt hår själv :P

vi ska hem till mamma snart och hämta våra bröllopskläder och sen ska vi hem och mysa och titta på film (:

puss&kram





Kommentarer
Postat av: katarnina

det vore väl jättekul:D

men som du säger utan kamerna blir det mer mysigt och det kommer bli bättre om de inte är där

2008-06-02 @ 21:00:52
Postat av: Iris med kaoset

Det blir nog jättekul. Vilket bra minne från bröllopet att ha det ordentligt dokumenterat. Jag hade gärna velat se det också :)

2008-06-02 @ 21:05:47
URL: http://inredningskaos.blogspot.com/
Postat av: fanny

katarina: jo visst vore det de (: det är ju inte alla som får chansen att vara med i ett sånt program lixom.. men som du skriver kommer det ju bli mysigare utan dom :) men vi får se vad dom säger imorgon! kram

2008-06-02 @ 21:07:00
URL: http://pinkpills.blogg.se/
Postat av: fanny

iris: ja det är ju lätt bättre än en bröllopsannons i tidningen :P ganska många som kikar på gynning!

2008-06-02 @ 21:08:33
URL: http://pinkpills.blogg.se/
Postat av: Malvi

Känn efter ordentligt vad NI vill innan ni säger ja till en sån grej. Spalta upp fördelar/nackdelar och väg dom mot varandra. Stelt tror jag inte att det kommer bli, ni kommer va tillräckligt fokuserade på annat för att märka av kamerorna :P och det där med mysigt tror jag nog ni lyckas få det ändå - ni har ju varandra! Bara det och att ni dessutom delar er stund med alla som betyder mest för er kommer göra er dag supermysig! Att ni sen kanske delar den med hela Sverige gör det hela ÄNNU mysigare tycker jag iaf :)

2008-06-02 @ 21:22:39
URL: http://mallefia.blogg.se/
Postat av: Malin Inspiration & design

Mejlade dig gumman precis. Gud vad svårt!! Berätta när ni har bestämt er.



Löööv!

2008-06-02 @ 21:35:47
Postat av: Lise

Jeg hadde syntes det hadde vært kjempekult å se bryllupet deres på TV (selv om jeg ikke får sjansen siden jeg ikke får inn kanal 5.. hehe..), men tror jeg hadde sagt nei, om det var meg. Jeg hadde nok ikke følt meg helt vell med kamera og TV-folk rundt meg på en så personlig dag. Men dere må jo finne ut hva som er riktig for dere! :)

2008-06-02 @ 21:39:13
URL: http://sugarinthemorning.wordpress.com
Postat av: hannellen

det blir nog mer speciellt att inte ha tvtittare med också ;)

2008-06-02 @ 21:55:36
URL: http://siouxiehannah.blogg.se/
Postat av: Marie

Vad roligt! Men samtidigt läskigt! Jag har ingen aning om hur jag skulle göra, men det var någon som skrev fördelar och nackdelar, gå igenom det noga! Är ju trots allt bara en gång i livet man gifter sig... Dock idag så tänkte jag att "fan, det bröllopet vill jag gå på". Det känns som om man har varit med på hela planeringen och så får man inte se slutresultatet ;) Men hoppas att ni får en fin dag iaf :D (Jag åker iväg så kommer inte kunna gratta er på dagen, så jag gör det nu: GRATTIS! :D)

2008-06-02 @ 22:16:06
URL: http://majsanx.blogg.se/
Postat av: Pauline (-Kitty

Awhh....det låter ju jättekul:) Tror inte det kommer bli stelt. När ni väl står där kommer ni ändå bara ha ögon för varandra tror jag:) Vore jättespännande att se er på tv också! hiih..

Lycka till oavsett vad ni väljer!



KRAMAR!

2008-06-02 @ 22:22:00
Postat av: Marielle

Men du gumman, ska dem vara med hela dagen/kvällen på Er dag? Jag personligen skulle tycka det vore super duper roligt att se er på tv och skryta lite om erhihi. Men som sagt, känn efter och fråga även dem på Strix om ni har någon "ångerrätt" inom en tid!



2008-06-02 @ 22:23:54
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: Lina

oj shit, vilken grej! har dom sagt varför dom ville ha just er? de kanske berättar imorgon annars, du får skriva och berätta!

hmm, men att ha tv på bröllopet... och just det programmet också. det skulle nog förvisso vara skitkul, och definitivt en sak att minnas!

men samtidigt kommer det kanske att dra uppmärskamheten från ER och själva vigseln? och lite extra stress också, att hinna med intervjuer.



shit vilket svårt val, ni har ju inte så många dagar på er att bestämma er heller! men hoppas ni fattar ett beslut som känns rätt.



//lina

2008-06-02 @ 23:02:51
Postat av: sara

Hej!!!



jag tycker helt klart att ni skall göra det!!! Tänk va mysigt att kunna se programmet sen. och tänk på alla ni inte har bjudit som ändå vill se hur det gick för er! alla kommer bli jätteglada!!!

och det är ju inte ett skitprogram heller så det är många som tittar. vem vet, du kan säkert få något positivt utav det också. tänk KONTAKTER och framtida jobb!!!



Lycka till på fredag!!!

2008-06-03 @ 14:18:17
Postat av: Malin Inspiration & design

Hur gick det i dag gumman! Nyfiken i en strut. :)

Puss!

2008-06-03 @ 17:29:03
Postat av: Pyrah

Men oj vad skoj! Men lite läskigt också kanske! Jag hoppas i alla fall att ni får en vacker bröllopsdag med mycket sol :) Kram på dig!

2008-06-04 @ 12:59:41
Postat av: Emrezara

I came upon this site a while back, I love it. It is great for anyone who interested in this subject. It is in my favorites. Thanks, you done a superb job!

2008-12-04 @ 16:38:29
URL: http://emrezara.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback