Love while you can.

älskling, vill att du ska veta en sak. och lyssna noga nu. jag är så tacksam för allt du gör för mig, varje dag. att du alltid ställer upp för mig, finns här för mig, får mig att känna mig speciell och underbar. i dina ögon klarar jag av allt. du har fått mig att verkligen börja tro på mig själv. tack för allt. I love you till the end.

tårarna strömmar ner för kinderna och hjärtat bultar hårt. kan man vara så kär så att man inte har kontroll över sina känslor? när känslorna är för starka för att hålla reda på. jag är så lycklig. det både sprätter i benen, pirrar i magen och lyser upp själen. det är den bästa och underbaraste känslan man kan uppleva och jag upplever den varje dag tillsammans med dig. jag kommer älska dig varje minut, varje dag, varje år, livet ut. du är perfekt för mig och varje gång jag sluter ögonen ser jag dig framför mig. lika vacker varje gång. alltid leéndes, alltid så underbar. alltid med ett ljus runtomkring dig. you bring me back to life. det gjorde du verkligen och gör det fortfarande. jag vet, känner det i hjärtat, i kroppen, att vi alltid kommer vara vi. du och jag. när livet rusar förbi och vardagen blir tråkig står vi där tillsammans och klarar av allt. allt vi drömmer om. du är mitt allt. ett liv utan dig är inget liv. jag bygger upp mitt liv med dig och jag älskar att vi två blir till en. jag sitter mer än gärna ihop med dig livet ut. innan drömde jag om det perfekta förhållandet. nu lever jag i det varje dag. du är allt jag någonsin drömt om. truly yours ♥ alltid din.

lever i ett kärleksrus varje dag, varje minut. jag älskar dig min vackra alexander. glöm aldrig det.

ska krypa i säng. läsa bok och ringa dig älskling. säga god natt och somna fort så jag får vakna upp och ha dig brevid mig igen. saknar dig så otroligt mycket. vi ses i drömmarna.



världens vackraste.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback