Lunch!

håller på att värma lite lunch till mig och älsklingen. ska bli gott, jag är hungrig! älsklingen håller på att montera ihop min garderob, längtar tills jag får stoppa in mina kläder. och få bort kartongerna i vardagsrummet (:

stolarna var jättefina! inte riiiktigt samma vita som bordet, men det ser man bara om man synar riktigt noga (som jag är, pendanten nr 1, hoho) ska bli skönt att ha riktiga stolar. och sen att vi fick dom så pass billigt var ju inte fyskam det heller (: det gäller att leta runt! imorgon kommer tessan och thomas på middag och det är ju alltid kul att ha någonstans att sitta när man äter (: glad att vi inte hastade med att köpa bord och stolar.. utan stod ut med att sitta på golvet och äta i någon månad. nog om det. nu står dom där och vill bli använda!

ikväll blir det bio. känns som en evighet sen vi hittade på någonting. alla pengarna har verkligen gått till bröllopet. kommer ni ihåg mina shopping inlägg för några månader sen..?! galet när jag kollar tillbaka. sist jag unnade mig själv någonting var för flera månader sen. så kan det bli. men jag klagar inte ^^ jag har allt jag behöver. ska iallafall bli ruskigt mysigt att gå och titta på filmen. "brudens bestman" gissar att det är lite bröllop och det är ju himla mysigt att titta på (: vi åker runt halv åtta och äter där innan filmen börjar kvart i nio. sen hem och mysa och bara ta det lugnt.

ska gå och fixa maten nu och duka fram. till maten blir det mozarella sallad med tomat, basilika, salt och olivolja. jum!

hörs senare, ha en mysig kväll allihopa! kramar.



närbild på våra små bröllopsbakelser



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback