morning

så nu ligger andra delen av vigseln uppe. som sagt usel kvalite, men jag ska fixa det idag.. (: vaknade precis. ska göra mackor och ta lite jucie och gå ut och sätta mig på balkongen. alexander jobbar i natt så han sover vidare så han orkar hela natten. har ingen aning om vad jag ska göra idag. konstigt det känns när man har haft så himla mycket att stå i. ska nog sitta på balkongen i bikini och läsa, titta på film, städa lite här och bara ta det lugnt.

vi kom i säng runt halv tre i natt, tittade på 88 minutes med al pacino, himla bra men jag somnade såklart i soffan under duntäcket och missade slutet (; åt glass och drack te. tände ljus och hade det mysigt. upskattat att bara sitta och ta det lugnt.

innan älsklingen åker till jobbet hade vi tänkt att gå till banken och betala in pengarna vi fick i bröllopspressent till våran smekmånad i thailand. skönt att ha det fixat. vi har fått och sparat ihop 43.000 till resan än sålänge alltså är nästan allt betalat med resa och fickpengar. ska bli så himla kul att åka! nu har vi ju videokamera också (: så det kommer bli toppen. alex har lovat mig att vi ska rida på elefant igen :D vi ska åka och besöka massa fina platser, göra dagsutflykter, shoppa lite, bada, sola, äta gott och bara njuuuta (:

ska ta och äta lite frukost nu. ska kolla mejlen också om fotografen har mejlat över en karta på alla bröllopsbilder. ska bli himla kul att se. men svårt att välja ut..! vi har köpt en jättefin bröllopsbok på ordning&reda i samma serie som gästboken. det var med tunna silkespapper mellan varje sida, så fotona håller sig fina (: får visa allt sen!

nu - frukost. puss&kram på er.



det här silverhalsbandet fick min älskling av mig i bröllopspressent. på ena brickan står det "fanny förevigt" och på den andra "6 juni 2008" han blev jätteglad (: jag får min om nån dag eller två. spännande!!!



Kommentarer
Postat av: Rebekah

Får man vara så fräck och fråga vart du köpt det någonstans?

2008-06-09 @ 12:05:35
Postat av: FANNY

rebekah: klart du får (: jag har lappen någonstans.. ska försöka hitta den. jag sökte på namnsmycken på google iaf (:

2008-06-09 @ 12:19:27
URL: http://pinkpills.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback