myskväll

sitter i mysiga soffan i nya mjukisbyxorna och äter ostmackor, dricker filmjölk med smak av blåbär och hallon som är min nya favorit! youghurt är för sött i längden. dricker te och tittar på design simon och tomas (: blir jättefint! så sugen på att köpa massa massa inredning. har fått upp ögonen för kartell bourgie lampan. älsklingen tycker också att den är fin och vi behöver en lampa på tv bänken vid tvn. för snart snart börjar vi renoveringen i vardagsrummet. ska bli super spännande och framförallt KUL.

väggarna kommer bli vitmålade soffan (mörkgrå magnum bellus med divan) kommer stå där den står. och på ena sidan av soffan ska vi ha läshörna med en fotölj i samma serien som soffan som är så jäkla skön!! och snygg!!





med golvlampan från bolagret (den på bilden) får se om det blir en i svart eller vitt (: sen ska vi ha en vit medaljongtapet på väggen bakom soffan.




golv blir samma som i sovrummet (valnöt) på väggen till höger om soffan kommer vi ha en tavelvägg med vita ramar i olika storlekar med svartvita bilder. sen när vi är i thailand kommer jag sy upp massa kuddfodral i thaisilke (samma material som mimou kuddarna) turkost som accentfärg, lila som accentfärg, grönt som accentfärg.. med mera med mera.

kul att planera. har en inspirationsbok som jag planerar i. riktigt kul (: hoppas vi kan renovera vardagsrummet nästa löning! den här månaden ska vi på kryssning så nu går det inte. kommer nog gå på några tusen lappar så det får vänta ett tag (: funderar på en vit pearl rya från mio. och soffbord ska inhandlas också i vit högglans. funderar på det här



kommer från em och är i vit högglans som vi vill ha (:

nu har jag planer på att tvätta av sminket, duscha, vädra ut i sovrummet, ta datorn, titta på film under duntäcket och sen sova.

hoppas ni sover så gott sen när ni ska sova. god natt!



Kommentarer
Postat av: Rebecca

Kommer nog bli supersnyggt! Kraaam Rebecca.

2008-06-26 @ 22:46:20
URL: http://femtioniokvadrat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback