snart godnattis

ska snart gå och lägga oss. det blev lite senare än vad vi hoppats på. men skönt att somna lugnt när allt är klart. igår bestämde vi oss för att göra om festprogrammen. det var ett av de bästa besluten vi gjort med bröllopet. det såg inte bra ut innan. var omöjligt att få det fint på det sättet vi gjorde innan. men nu är dom klara (: min baby har suttit och pysslat nu på kvällen (: och jag har gått igenom allt piff till bröllopsdukningen, vigseln, bilen mm. lagt i olika påsar osv. så vi hittar lättare imorgon när vi ska fixa och göra fint på bordet (:

ikväll var vi hemma hos tessan & thomas också, visade thomas hur videokameran fungerar, han ska filma vigseln. hoppas vi inte gör er allt för besvikna nu. men vi tackade nej till i huvudet på gynning. vi vill ha en intim dag med våra nära och kära (: känns mycket bra det här. även fast det skulle varit kul att dela med sig av hela dagen med er med. men som sagt, bilder kommer upp! (: tjejen vi pratade med sa att det var synd, hon tyckte att vi var så söta :P hihi. men men. så blev det iallafall. iallafall. vi åt god middag som tessan lagat och stannade bara lite över en timme. mycket att göra hemma ju. men det var himla mysigt att träffa dom (: kramas och så.

har fyllt på ris i våra små rosa rispåsar nyss. skönt att ha alla saker fixade. så mycket man ska fixa som man inte ens tänker på :P imorgon enär vi kommer ut till herrgården ska vi packa upp, sen göra klart ballonghjärtat. pysslade med det när vi satt och myste i en park på norrmalm i stan häromdagen. hihi, gissa om folk tittade (;

sen har vi varit och skämt bort oss idag (: var på "salong i 6 timmar. tog ett bra tag. min kompis tess har salong hemma och gjorde jättefina gelénaglar på mig. så nu är dom lååånga. med franskmaikyr och på varje ringfinger har jag tre rosa stenar (: inte alls min grej med långa naglar, men det känns så fint nu till bröllopet (: sen gjorde hon manikyr på älsklingen och tillslut vaxade hon mina ben. aj. skönt att slippa raka benen på ca fyra månader (:

ska ta och fixa det sista nu och sen dyka i säng. imorgon ska vi upp vid åtta, duscha, äta, klä på oss och åka och fira alex's syskons student (: kul. sen åker vi ut till herrgården. mysa, baba bubbelbad, pyssla, dekorera, umgås, pussas massa, njuta av att bara finnas tillsammans.

ska hjälpa älsklingen nu. sov så gott kära ni, så hörs vi imorgon (: och förlåt för den usla uppdateringen. en del att fixa med nu de sista dagarna. i övermorgon gifter vi oss :D

natti natt ♥



Kommentarer
Postat av: Malin Inspiration &design

Kan du inte visa en bild på naglarna? Låter fint med pärlor. :) Ha det gott Stumpan! Kram kraaam!

2008-06-05 @ 11:23:47
Postat av: Surya

Hej Fanny! Jag går in då och då och läser din blogg, mest för att jag uppskattar att läsa om någon som njuuuuuter så mkt av livets goda som du verkar göra! Jag önskar er all lycka med bröllop o giftemål! Och jag tycker ni gör HELT rätt att skippa gynning, det är ju ändå ER dag, och det blir inte lika intimt. Jag har aldrig förstått mig påå folk som ställer upp i såna program, särskilt inte när det gäller på bröllopsdagen. Blir lite fel fokus!

Ha ett underbart bröllop

kram

2008-06-05 @ 16:46:41
URL: http://suryanamaskar.blogg.se/
Postat av: Linn

Vill se bild på nya naglarna :)

2008-06-11 @ 20:09:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback