Spöregn

vi satt uppe till två i natt, drack te, kramades och satt i mörkret och hade massa levande ljus tända. utanför spöregnade det och åskade. riktigt mysigt! sen gick vi och la oss och jag fick massage och somnade såklart bums.

vaknade vid nio och har legat och läst i nya inredningstidningen 25 underbara hem. gissa om jag längtar tills vi bygger villa och vi kan inreda! men en sak i taget, hah. nu är det bostadsrätten vi ska inreda. men drömma får man ju visst (: vi vill båda ha ettt "nyckel färdigt" hus sen. så allt är klart. om planerna går som vi hoppas på så har vi flyttat till hus innan vi fyllt 30 och då kommer vi antagligen ha barn, då vill vi umgås med familj och inte stå och renovera en gammal villa. underbart att få öppna dörren till vårat hus och få börja piffa med inredningsdetaljer direkt. dröm! (: det är riktigt kul att alex också är så inredningsintresserad, han läser mina tidningar och kommer med så bra idéer. och att vi har samma stil gör ju inte saken sämre. i går sa han "det är så himla fint i sovrummet älskling, det här gjorde du verkligen bra" söt :D

ska snart klä på mig och gå ner till affären och handla ost. den tog slut i går när vi gjorde varma mackor.. och ost är ett måste på mackorna! sen ska jag tvätta upp den sista tvätten som jag inte kunde igår eftersom alla torkställen var upptagna av annan rentvättad tvätt. baka banan&chocklad muffins ska jag göra också. köpte en chockladkaka så jag ska lägga i en ruta i varje muffin.. saftigt och gott! sen är det lyxfällan kl 21. och innan det ska jag gå ut och gå på promenad (:

ska kila ner till affären nu, börjar kurra i magen.

ha en mysig dag allihopa så hörs vi senare. puss.



19 år och bodde i strömstad.



Kommentarer
Postat av: Mysan

gumman jag saknar dig så mycket:(

2008-06-23 @ 12:21:29
URL: http://mysackan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback