städat

älsklingen har precis åkt och jag har precis stoppat i tvätt i maskinen oc hängt upp den redan tvättade tvätten på tork. underbart att ha egen tvättmaskin (: nyduschad är jag också. passade på att duscha tillsammans med alle innan jag lagade mat till honom. skönt, hade inte duschat sen i lördagskväll..

igår på mio så köpte vi två svarta sittdynor till balkongstolarna. blev riktigt bra. ch skönt att sitta på. igår satt vi därute och hade massa lyktor tända och drack te. mysigt! ska sätta mig där i kväll också och bara ta det lugnt.

är riktigt nöjd med plaine bordet också (: så nätt och litet men ändå får vi plats med fyra stolar.. två på varje sida. vi ska åka och handla stolarna också någon dag. för nästa vecka när alle är ledig kommer tessan & thomas hit på middag (: mys!

ikväll blir det film. ska kika vad det finns på tv också. är trött, känns som jag skulle kunna sova dygnet runt just nu. dte tog verkligen på krafterna att vara så nervös och framför allt att planera så mycket.

ska kika in hos mina favorit bloggar och sen lägga mig i soffan & läsa. fick en ny inrednings tidning i brevlådan idag (:

hörs sen! pusspuss



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback