tända ljus och en mysig man.

ska krypa i säng med världens bästa och pussas och kramas en massa. vi har verkligen haft en supermysig kväll, med massa biohångel och popcorne. himla bra film. så bra så jag måste nog köpa den sen när den kommer ut på dvd! har skrattat och tjoat en massa. underbart att få umgås och inte ha någonting att tänka på förutom oss två. saknat dig min älskling ♥ tack för i kväll.

duntäckena har hängt på vädring på balkongen när vi var borta så nu bäddade vi rent innan vi ska sussa. imorgon tar vi sovmorgon och vaknar utvilade. middagsgäster imorgon kväll vid sex och på dagen blir det mys på hög nivå. jag är så lycklig så jag svävar. nykär fortfarande efter så lång tid. känns i hela kroppen. du är allt jag någonsin önskat mig min skatt.

i helgen åker vi till landet, midsommar firande i nortälje med sill, jordgubbar, grillat och bad vid sandstranden. therese och thomas följer med och firar såklart så vi blir en hel drös med nära och kära (: underbart! hoppas vädret blir bra! annars finns det ett tak över altanen som går att krypa in under.

som ni kanske märker är det glest med inlägg här. litet sommarlov kan man väl kalla det. njuter bara av att få ha honom hemma och ta vara på varenda sekund. man lever ju bara en gång har jag hört.

ta hand om er kära ni. puss sålänge (:



alltid vid din sida. precis som jag lovade.


Kommentarer
Postat av: Alexander

Det var verkligen en jättemysig kväll älskling.

Kändes nästan som när vi var på dejt, massa pirr i magen och mycket hångel.

Så skönt att äntligen få koppla av med dig, bara få vara varandras för ett tag, utan massa stress och måsten.

Älskar dig över allt min underbara vacrka fru!

2008-06-17 @ 23:39:30
Postat av: Jennica

Jisses va snygg du är i håret! :D

2008-06-18 @ 00:10:30
URL: http://catylicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback