The secret

sitter och kikar på jotex hemsida och hittar jättefina "hinkar" som man har ljus i. hade varit fint på balkongen. tyvärr var de svarta och kromade slut. kanske kommer in igen (:

vaknade vid halv elva, ställde mig i duschen och tvättade håret och filade fossingarna. har smort in mig med nivea och klätt på mig. idag fick det bli svarta baggy byxor och ett svart linne med spets. ser inte så varmt ut utanför så en tröja åker nog på också.

det kom en avi i brevlådan idag, precis som jag hoppades. alexander är jätteförtjust i en bok och film som heter the secret. det boken handlar om är att det man verkligen vill ha/uppnå går i uppfyllelse om man bara tänker på det positivt. så tex. om jag vaknar upp en dag och tänker, "fan den här dagen kommer bli så jäkla tråkig, jag har ingenting att göra" så kommer den bli tråkig och jag kommer inte ha någonting att göra. men om jag istället tänker "idag har jag ingenting att göra! bra! då kan jag fixa med alla saker som jag skjutit upp hela tiden, jag kan gå ut och gå och göra vad jag vill" så ställer hjärnan in sig på att dagen ska bli bra. den här metoden kör jag med hos min psykolog också. och det har verkligen hjälpt mig att må bättre och klara mig från kriser. nu till saken. han har velat ha den här boken sen vi var i thailand för snart två år sen och igår beställde jag den på cdon. hade velat beställa filmen också. men den kostar 400 kr. och jag måste hålla i pengarna nu. men boken får han iallafall (:

hade tänkt att äta lite frukost nu och sen baka muffins. ska laga mat också läs: hemmafru, hah. ska göra kyckling i lergryta. det är riktigt gott! kycklingen bli så himla saftig och mör. mums! man har iallafall en lergryta. sänker ner den i kalltvatten i minst en kvart, annars kan den spricka när den är i ugnen sen. efter badet lägger man i kycklingen (vi har en hel kyckling, men man kan ha kycklingfileér också) häller i lite vatten, en buljongtärning, saltar, pepprar och ställer in det i ugnen. den ska stå inne i 1.5 timme om kycklingen är tinad innan. annars är det ca 2 timmar. efter lite mindre än halva tiden i ugnen lägger man i skivade morötter och lök och in igen (: vi har vildris till. bruna riskorn blandade med vita. jag gillar det jättemycket (:

nu måste jag nog sätta igång så jag hinner. hoppas ni får en mysig dag (: puss&kram



ljusen från jotex. 99 kr för 6 st (:



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback