trötter

ska snart hoppa i säng. har redan nattlinne på mig och har duschat (: skönt. ska bara borsta tänderna och sen sussa. imorgon väcker min älskling mig när han kommer hem från jobbet vid kvart i sex så ska vi gå en runda med roxie.. ni vet hunden som jag passar ibland. sen hem och sova några timmar till.. sen ska vi köpa köksstolarna imorgon och sen på kvällen ska vi hem till tessan & thomas på middag. mys!

jag och älsklingen kommer gå på två biofilmer den här veckan nu när han är ledig (: på tisdag blir det "brudens bestman" och på lördag blir det "sex and the city filmen" det var älsklingen som föreslog den :D han är så söt, hihi.

alexanders mormor ringde mig i dag och tackade för bröllopet, jag blev så glad att hon hade haft det bra. hon sa att det var sagolikt (: sånt blir man himla glad över att höra. jag gillar verkligen alex's familj. allihopa!

ska säga hej då till mamma nu och släcka alla ljus. vi har sett på en thriller nyss "taking lives" himla bra film. ätit rocky road glass och druckit te (: innan var vi ute i två timmar på en mysig promenad med adolf. gick i en skog och sen till en äng. vi sprang på mina halvbröders mamma som också bor här, faktiskt bara 2 min från oss och vi blev bjudna på fika/middag någon dag i veckan. har inte träffat mina bröder på nästan 3 år.. galet. den äldsta är 15 år nu. haha. han hade tjej och grejer ^^ ska bli himla kul att ses igen (:

förlåt för dålig uppdatering idag. har myst med alexander och mamma, så jag har inte suttit vid datorn så mycket. men men, så kan det bli ibland.

nu - hoppa i säng. puss&godnatt kära ni (:



Kommentarer
Postat av: Malin Inspiration & design



Fanny; Men öppna ett företag du! Så kan du anställa mig sedan. ;) Lite lånt pendelavstånd bara. :D Ja visst hade det varit KUL att få duka fint och göra olika teman mm. Drömmer mig i väg! :)



KRAM!

2008-06-16 @ 14:35:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback