älskade!

vet inte vad jag skulle ta mig till utan dig i mitt liv. vi har lovat varandra ett liv tillsammans och jag är så lycklig som har dig vid min sida ska du veta. ingenting går upp i mot dig. önskar att jag kunde visa hela världen vilken underbart fin person du är. men jag är glad att jag får se det varje dag iallafall. alla borde verkligen få ha en egen alexander. men någon däruppe gav mig turen att få dig älskling. vad vore jag utan dig? mitt liv har verkligen blivit till det bästa sen du kom in i det. jag älskar att älska dig.

blev så glad för ditt sms i natt..

att veta att det är dig jag kommer ha vid min sida, dag ut och dag in, år efter år.. gör mig lugn samtidigt som det sätter ett omedvetet leénde på mina läppar. för tänk. av just alla människor på jorden, så har vi båda valt varandra. det är så underbart som det är sant. mitt liv växer mer och mer ihop med ditt, till vårat liv. jag älskar att älska dig. för du har så lätt att ta emot den och ge tillbaka. du är verkligen det bästa som hänt mig fanny. jag älskar dig oändligt mycket. hoppas du sover gott nu, ser fram emot våran mysiga vecka. älskar dig, pussar godnatt.

känns underbart. inte bara för att jag är så säker på våran kärlek, eller för att jag känner mig så trygg hos dig. utan att jag känner det där lugnet som du skriver om. att bara veta att det är du och jag älskling. du kommer alltid att betyda mest för mig. vad som än händer så håller vi ihop du och jag. äkta kärlek är någonting vi verkligen håller hårt i. jag älskar dig alexander.

image4594



Kommentarer
Postat av: tessan

Åh så söt han är! Ni är båda lyckligt lottad som har varann, det är liksom NI två! Det kommer alltid att vara ni, livet ut och jag är så lycklig för eran skull att ni ska gifta er! Föresten, så drömde jag om erat bröllop inatt, det var sagolikt vackert men inte lika vacker som du var! Det var helt fantastiskt.. allting var precis som ni hade planerat, och jag vet att det kommer bli precis så som i min dröm, om inte bättre!

2008-03-24 @ 20:51:41
URL: http://youremyangel.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback