brudmejk

håller på att expirementera med sminket jag köpte på kicks. jag har insett att jag ser ut som en prostituerad när jag har ögonskugga. iallafall när det går upp mot ögonbrynen.. så det blir ögonskugga med måtta! (gud vad jag tänker på tobbe när jag skriver med måtta, saknar dig vännen)

men snart ska sminket av och jag ska göra en aspirinmask! och förhoppningsvis vakna upp som en prinsessa imorgon *håller tummarna* ;D

sitter här och mumsar godis! det är ju lördag. jag lyckades hålla mig ifrån godispåsen igår.. nästan. smakade bara en bit ;D gott! men jag är lite trött på godis.. sugen på nötter är jag och det har vi.. ska nog hälla upp lite i en skål. done! gott med nötter!

har iallafall haft en supermysig kväll. myst runt i leggings, raggsockar och linne (: tittat på melodifestivalen, myst med mamma och djuren, sminkat mig och kollat massa brudfrisyrer på nätet. men det blir nog utsläppt, lite uppsatt därbak.

jag är inte trött än.. så jag tänkte sätta mig och läsa! men först av med allt smink och sen aspirinmask sen så (:

hoppas ni har en jättemysig lördagskväll! massa kramar ♥



Kommentarer
Postat av: Anonym

fint att du har gjort om bloggen:) de gillar vi att du gör

2008-03-09 @ 09:00:47
Postat av: Lina.

vilken fin blogg du har!

2008-03-09 @ 11:09:35
URL: http://littlebox.blogg.se
Postat av: Mimmi

Ha en bra dag =)

2008-03-09 @ 11:25:25
URL: http://mimmislilla.blogg.se
Postat av: deardiary

ha en bra söndag :)

2008-03-09 @ 11:45:17
URL: http://deardiaryy.blogg.se
Postat av: Fröken L

Ögonskugga kan vara trixigt ibland! Färgade skuggor(även om de är ljusa) bör enligt mig inte krypa över globlinjen och tonas noga. För som du sa själv, det blir lätt lite prostituerad (eller transa) över det hela annars. Kunde inte låta bli att kommentera, har jobbat med kosmetik innan, så är väl arbetsskadad, haha. Men att döma av bilderna här på bloggen så kommer du att klara det finfint, du ser ju så söt och välsminkad ut! :)

2008-03-09 @ 20:49:48
URL: http://lillalyan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback