God kväll (:

förlåt för den dåliga uppdateringen idag. har myst med älsklingen massa och vi har inte suttit här så mycket. blir mer sen när han jobbar. haft en jättemysig dag/kväll tillsammans (: varit och provat brudklänningen, men det skrev jag nog tidigare *senil* sen åkte vi hem och skrev en matlista och åkte och veckohandlade på coop.. jag "råkade" få med mig två smaker av ben & jerry glassen :D gott. caramell chew chew och strawberry cheesecake. och bröllops magasinet med över 460 sidor.. nu har jag att läsa ikväll! (: ska upp imorgon vid åtta, till dbtn så det får inte bli för sent. har tagit bort sminket och borstat tänderna. skönt att ha det gjort.. så efter det här blir det sängdax!

vi har också ätit en god middag som älsklingen lagade medans jag tittade på roomservice. åh, vad jag gillade guld "blommorn" dom målade på väggen, skit fint. och jag blev mäkta imponerad av skåpet som Johnnie snickrade ihop. snyggt! sen har vi skrivit ihop inbjudan på datan och provat att skriva ut det på det fina tunna näst intill transparenta pappret, åh så fint det blir (: ska bli kul att skicka iväg dom snart. och ännu roligare att se vilka som kommer och firar våran dag (: vet ju redan att de flesta kommer, men kul ändå ^^ vi kommer iallafall bli 30 st med mig och alexander om alla kommer (:

image4458

såhär snygga är vi nu på kvällskvisten. hua! :P

här är datorn jag SKA köpa! älsklingen ska kika på den i helgen, om han kan få ner priset en aning... men annars säljer jag min data jag har nu för ca 3000 kr, sen får jag 1500 av älsklingen ist för jacka (i alla hjärtans dag pressent) sen har jag sålt lite klänningar för 3500 kr och då är det inte så mycket kvar att lägga till.. (:

image4453

image4454

visst är den fin och den är liiiten och den är viiit och den är rosa! (: vill ha den nu nu nu! men jag får vänta lite. lite till. sålänge får jag titta på dom usla bilderna jag tog med mobilen.. snacka om att man blir bortskämd när man har systemkamera..

imorgon ska vi på två visningar. en med utsikt över vattnet och en med låg hyra. vi får se hur det går. jag hoppas på den med utsikt över vattnet. *håller tummarna* ska bli mysigt! sen ska vi nog fixa med inbjudningskorten och ev. åka och prova ut nya kläder till alexander som han ska ha på bröllopet.. det blir nog lite finare än vad vi hade tänkt oss från början..!

han kommer vara så fin :D såhär som på bilden (:

image4455

nej ni.. nu ska jag gå och lägga mig och läsa om massa bröllop! tänk nu är det bara 84 dagar kvar! pirret stiger upp i hela ansiktet. mys!

god natt och sov så gott (: puss&kram ♥



Kommentarer
Postat av: Helena

Jag förstår att du blir kär i den datorn för jag såg den på din sida och kände detsamma:) Ska ta och kika på den irl jag med!

2008-03-13 @ 09:14:28
URL: http://arendalirl.blogg.se
Postat av: Malin Inpsiration&design

Fin dator & fin Outfit. Han kommer bli så snygg i den. :) Ha den bra dag vännen!

2008-03-13 @ 09:57:03
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se/
Postat av: Carro

vilken fin.. vad kostar datorn?

2008-03-13 @ 10:30:15
URL: http://carolineblomqvist.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback