homeopati

vi har pratat med måns uppfödare nu och fått tips om en kvinna som utför homeopati. det står bla så här på hennes sida:

Kronisk diarré och översittarfasoner
Det här var en kaxig kattherre som ingen av de andra katterna i katteriet tyckte riktigt om. Han trängde sig alltid före och var inte alla gånger så snäll mot de övriga. Kattens största problem var dock att han under hela sitt liv varit lös i magen. Hans avföring luktade extremt illa och så gjorde även han fisar. Och fes det gjorde han!


Efter första dosen med hans homeopatiska grundmedel så blev han lugnare i sinnet och behövde inte bråka med allt och alla hela tiden. Det blev lugnare i katteriet. Hans diarré blev också bättre för att, efter några doser, försvinna helt.

det är någon slags behandling av djur, jag har inte läst så mycket, men det verkar fungera.. måns har ända sen han var liten haft sjuk diarré och som sagt varit en liten översittare (; så nu betalar vi 900 kr för att försöka få honom att må bättre. jag älskar honom, alex med såklart. och vi vill göra allt för att han ska må så bra han bara kan och våra andra katter såklart! ska ringa kvinnan imorgon och fråga lite här är hennes hemsida http://www.firmaevahp.se är det någon som har ett hum om vad det är för sorts behandling? låter lite hoxuspokus ;D hoppas det hjälper! tack för alla fina förslag om vad det kan vara också. jag ska köpa massa leksaker imorgon och leka järnet med katterna.. fattar inte vad dom gör av alla leksaker vi köper?! man hittar iof alltid femhundra små luddiga råttor under soffan när man dammsuger :D hihi.

nu ska jag kika på en till film och sen sussa! kram och sov så jättegott!

image4544



Kommentarer
Postat av: Jessica

Vilken söt misse. :) Åh, jag vill också ha flera stycken...

2008-03-19 @ 09:50:39
URL: http://tretrapporutanhiss.wordpress.com/
Postat av: Helena

Kom in på msn gumman

2008-03-19 @ 12:39:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback