icke.

även fast jag verkligen verkligen vill ha en vägghängd toalett så har jag läst för mycket på nätet nu om hur mycket trubbel det kan ställa till med.. även fast folk som jobbar med sånna här saker inte lyckas så känns det läskigt. visst jättefint, men man vill kunna sitta på toaletten utan att väggen knakar, haha. men vi får ta och snacka med killarna som ska hjälpa oss renovera och höra vad dom har för erfarenhet ang. vägghängd toalett (: för det är riktigt fint (: måste kika om det finns nån fin vanlig toalett nu!

sen ska vi gå och lägga oss! har haft en jättemysig kväll tillsammans. suttit och planerat vad vi ska köpa till lägenheten. vi har bestämt att vi ska behålla våran svarta bumling lampa (: älskar ju den! retro! och dom svarta går inte att få tag i längre, så den tänker vi hålla hårt i (: synd att kartell lampan blir så repig och drar till sig massa damm, för den är så läcker! men men. kommer bli fint i köket, vita luckor i högblankt, mörkgrå bänkskiva, stilren fläktkåpa i stålfritt, kombinerad kyl och frys har hittat en jättefin från siemens (: stilren! grått klinkersgolv, vitt runt matbord, vita stolar, svarta bumlinglampan mm (: kommer bli så fint! eftersom vi ska slå ut väggen mellan köket och vardagsrummet så funderade vi på om det skulle se konstigt ut att ha trägolv i vardagsrummet men inte i köket.. eftersom det blir som ett och samma rum. men jag tror det blir fint att dela upp och ha klinkers i köket och sen är det riktigt bra att städa (: lättstädat! me like. älsklingen pratade om att vi kanske kan ha en köksö som delar av lite från vardagsrummet och det är ju så fint (: måste mäta ordentligt så det inte ser för kompakt ut! kommer bli toppen, älskar att planera. ligger alltid en stund efter jag läst på kvällen och funderar och planerar och skriver ner lösningar och sånt i en planerar bok (: imorgon är sista visningen.. och mäklaren ringer oss ang. budgivningen.. hoppas nu att ingen får fnatt och lägger för mycket.. (: men mäklaren trodde inte att den skulle gå upp så mycket mer :D hoppas hoppas! nu ska vi borsta gaddarna och sen mysa och sussa (: natti natt ♥
 
här är kylskåpet vi gillar (:

image4512



Kommentarer
Postat av: Sanna

Hoppas du haft en bra helg :)
Godnatt.

2008-03-17 @ 00:52:58
URL: http://wiiiberg.tjejsajten.se
Postat av: Malin Harju

Hey gorgeous!
En kollega till mig har en vägghängd toa och de har inte haft några problem med sin...tänkte att det kan vara kul att veta att några vägghängda toaletter inte rasar i golvet! ;)

Ha en bra dag, det ska jag försöka ha...

Kramalin

2008-03-17 @ 05:39:59
Postat av: fanny

malin: haha, gud va skönt att höra :P kanske jag kan få alex att ändra sig ändå! (; vi ska iallafall höra med killarna som ska hjälpa oss :) hoppas! ha en bra dag du med stumpan :) KRAM!

2008-03-17 @ 08:40:10
URL: http://pinkpills.blogg.se
Postat av: Marielle

Hehe, gäller att ingen tjockis kommer o slår ner rumpan på toan då:p!

2008-03-17 @ 11:29:26
URL: http://donnadeluxe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback