inspiration

image4353





svag för vitt, det kan man säga att jag är. gärna en vit soffa, jatack! men jag vet att älsklingen har rätt när han säger att det inte är smart.. inte när man har tre katter..! men snyggt är det (: jag var ju på ikea igår och kikade på tv bänkar.. och jag trodde faktiskt att tv bänken friel var i vit högglans.. men det var den ju inte *grinar* men jag hittade en som var det, och den var jättefin (: den på bilden, bestå burs i vit högglans, mycket förvaring och stilren! gillade den mycket! visade älsklingen när jag kom hem och han gillade den med (: tur att vi har samma stil när det gäller inredning! även fast det är jag som håller i alla trådar när det gäller inredningen så frågar jag ju alltid honom vad han tycker. men jag kan inte minnas en enda gång när han tyckt annorlunda (:

har föresten gjort en ny kategori "bostadsrätten" där jag samlar idéer om inredningen som vi ska ha i bostadrätten vi är på jakt efter. tankar omkring inredning osv.




Kommentarer
Postat av: candy

bestå burs har JAG i rött så den kan du INTE ha för då härmar du mej hela tiden igen!!!!hahaha neee skoja bara:) fast jag har den då, o den är SÅ snygg!kan tänka mej den är riktigt het i vitt med...blir nog massa fint!

2008-03-03 @ 23:35:32
Postat av: fanny

candy: haha :D sötnos! när jag öppnade luckorna på ikea så var det jättetrögt att öppna.. är det så? alltså trögt, eller var det bara för att alla människor öppnat på visningsexet? den va himla fin :) du har bra smak :D puss!

2008-03-03 @ 23:50:21
URL: http://pinkpills.blogg.se
Postat av: candy

hej!nej våra luckor öppnas jättelätt...så det var nog bara alla äckliga människor som skadat den:)
tack o kraaam!
duuu hehe i have a CHOCK for you! gå in på min blogg! http://candylouwho.blogg.se/

2008-03-04 @ 00:04:22
Postat av: johannah

nejnejnej, man ska INTE köpa vit soffa! vi har en & färgen har blivit helt jäkla missbildad! den blir ju helt grå & det så för jäkligt ut!

2008-03-04 @ 09:15:47
URL: http://johannahthelin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback