Måndag!

Full rulle från det att jag slog upp ögonen och kommer nog vara tills jag sitter ner i soffan ikväll. klockan 20.00 ska jag sitta bänkad framför Design, Simon & Tomas. med en stor kopp te, mys!

har varit en vända hos min psykolog idag, alltid lika skönt att prata av sig.. blev mycket beröm idag och det var ju kul (: sen hämtade mamma mig och hon körde mig ner till centrum och där gick jag runt och kikade i massa affärer. köpte "självkänsla nu" på ljudbok, har den på bok också, men den var luddig att läsa och min koncentration tryter.. så den fyndade jag på rean. nedsatt från 349kr till 99 kr. sen köpte jag röd hårfärg, på söndag kommer helena och då ska jag fråga henne om hon kan hjälpa mig. den här gången blir jag verkligen rödtott! (: ska bli kul.

sen bokade jag även tid på kicks för sminkrådgivning till bröllopet, så blir jag sminkad också, på onsdag ska jag dit. ska bli jättekul (: inne på kicks köpte jag även ett mavala nagellack nr 6 osaka. svagt rosa med pärlemo skimmer. ska prova det senare.

sen köpte jag även plastfickor och vita a4 papper, ska knåpa ihop frågorna till tipsrundan som vi ska ha efter middagen på bröllopet. kommer bli kul (:

älsklingen står och lagar middag, det blir kebabspett med vitlökssås och ris, jum! jag har precis tänt massa ljus i nya kivi lyktorna och ska duka nu.. efter middagen ska vi på lägenhetsvisning!

puss!

image4345



Kommentarer
Postat av: Katta

Å vad fin! Älskar kivisarna... Alltid lika snygga!

2008-03-03 @ 20:36:44
URL: http://www.kattabloggen.blogg.se
Postat av: Malin Inspiration & design

Hej! Vill med ha fler kivisar jööh! :D Å det SKA jag med. ;D Sov gott gumsan! Hörs i morron!! Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback