mysigt

vi har suttit i köket och pysslat med inbjudningskorten sen tessan kom (: hon har fixat inbjudningskorten och jag har suttit med festprogrammen, det blir skit bra! så skönt att få hjälp med det här, känns som det legat över mig som en sten.. och jag har inte orkat ta tag i det. tack gumman för all din hjälp ♥

jag ska platta håret och byta från mina skit snygga noppriga mjukisbrallor till jeans och sen ska vi gå på restaurang och äta plankstek, gott! sen blir det en sväng förbi godis & videobutiken och hyra film och mysa (: så mysigt med tjejkväll.

föresten så hittade jag en lägenhet som faktiskt ligger här i huddinge, shysst månadsavgift och bra planlösning. känns nästan som det kanske är den det blir?! vi ska åka och kika på den den 3 mars. ska bli kul (: här är den. den är fräsch också, så vi kan ju bo i den utan problem, så slipper vi tänka på renovering nu innan vi ska gifta oss. sen ska vi renovera badrum, kök, lägga golv, måla & tapetsera om mm (: och köpa nya möbler! igår när vi satt i bilen pratade vi om våra hus tankar. bostadsrätten kommer vi bara bo i några år, runt 2,3.. och sen ska vi köpa oss en tomt och bygga ett eget hus! med massa lyxiga finesser. tex. att man från hallen kan stänga av alla lampor och elektronik från en mojäng som sitter på väggen. vi har för längesen börjat lägga undan massa pengar. det här året kommer vi lägga undan nästan hundra tusen tillsammans.. och då lever vi ändå gött (; vi har samma mål i livet. och det är jag så glad för. allt känns helt underbart. jag har föresten kommit in på min utbildning, där jag kommer utbilda mig till inredare.. det är ju fridas jobb jag vill ha (; och det ska jag minsann fixa också! 

nu - plankstek, godis, film, mys och tjejkväll. puss!



Kommentarer
Postat av: Katta

Måste börja med att tacka för den jättesnälla kommentaren i min blogg =) Blev jätteglad. Ha ha, skrattade lite när jag läste att du tycker jag verkar ha så mkt energi. Känner mig själv som värsta slöisen för det mesta... Typ tv-kvällar jämt! Hoppas du lägger ut bilder på inbjudningarna sen när allt är klart förresten. Ha en mysig kväll!

2008-03-01 @ 18:43:30
URL: http://www.kattabloggen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback