myspyskväll.

är så glad att ha dig hemma älskling. du anar inte hur mycket bättre jag mår i din närvaro ♥ du är underbar.

vi har haft en jättemysig dag/kväll tillsammans. satte på radion och tränade på bröllopsvalsen som slutade med en mysig tryckare till nån mysig låt på lugna favoriter.. minns inte vilken, minns bara dig. sen lagade vi middag ihop. blev kycklingfiléer i ugn med ris till (: jum. ska snart sätta oss och kika på filmen, ska bli mysigt! massa kramar och pussar har det varit och det har jag verkligen saknat.

vi har även kikat på lite hotell i thailand. vi är sugna på att åka tillbaka till samma ställe som sist.. det var ett mycket bra hotell, och stranden var fantastisk. och människorna, ja.. allt var perfekt. vi var mest på samma ställen förra gången, den här gången kommer vi inte lägga våra pengar på att köpa massa kraffs som fyller resväskorna (förutom att jag ska sy upp kuddfodral till mig och malin, hihi) vi ska istället åka på massa utflykter till öde stränder, dyka bland fina fiskar, rida på elefant, gå i djungeln och besöka massa mysiga ställen. en av de mysigaste sakerna med thailand är att det är många restauranger på stranden, man sitter precis vid vågorna, dom tänder eldar på stranden, spelar livemusik och syrsorna sjunger.. underbart. jag längtar så himla mycket och imorgon ska vi ringa till resebyrån och höra lite vad dom rekomenderar. ska bli så mysigt! du och jag älskling ♥ ett minus är att alla priser höjts sen vi var där sist.. så istället för två biljetter för 30 tusen så kommer det kosta 50 tusen. men det är det värt, dit vill vi absolut igen ♥

nu ska jag gå och tända massa ljus, hälla upp smågodis i en skål och sätta igång filmen!

puss!

image4434



Kommentarer
Postat av: Emma

Tack det var snällt. Jag ska ta och kika på deras hemsidor... Borde kunna fixa det själv, men tack för erbjudandet. Verkligen jättegulligt av dig :-)

2008-03-10 @ 23:32:16
URL: http://emmize.blogg.se
Postat av: Caroline

Den där bilden lockar verkligen fram fantasier om en riktigt mysig semester. Sambon och jag planerar också en solresa till sommaren, dock inte Thailand. Du kanske har några tips på andra mysiga ställen att åka till?

2008-03-11 @ 00:21:33
URL: http://sweetcherryblossom.blogg.se
Postat av: Malin Inspiration & design

Det se helt underbart ut på bilden! Lyllos er som får åka dit. Men jag hade ändå inte vågat flyga haha. Vad gulligt av dig & sy kudde till mig. :D Puss & kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback