nyduschad!

precis klätt på mig, skönt att duscha och tvätta håret! man känner sig som en ny människa varje gång (: vi ska åka till hägersten och köpa kartell lampan nu. gissa om jag är glad. det var över 50 st som hört av sig och så valde hon oss! (:

när jag vaknade gick jag ut i köket och bakade scones till frukost, sen dukade jag fram massa goda pålägg och väckte min trötta älskling. han blev jätteglad ♥ och gott var det!

idag ska vi bara göra nödvändiga saker, veckohandla mat, köpa katt och hundmat, städa lite och ha filmkväll sen (: får hyra om filmerna vi inte hunnit se.. onödiga pengar, men det känns bättre än att stressa med dom. två filmer blir det ikväll och massa mys! :D underbart att ha min älskling hemma! ♥

nu ska vi åka iväg, tar kort på lampan sen och visar hur det blev (: vet inte riktig än vart den ska hänga..?! i hallen eller över matsalsbordet kanske?! vi har ändå sålt båda taklamporna över bordet så nu hängder det två glödlampor där bara, skit läckert (; sen när vi flyttar ska den hänga över ett vitt runt köksbord med fyra tillhörande vita stolar. fin fint (:

idag är det - 16 här i stockholm och massa snö! har lust att sätta på mig massa kläder och gå ut och busa i snön med älsklingen (: vi kanske till och med kan åka pulka ikväll. hade varit riktigt mysigt! (:

hoppas ni får en underbar dag idag! ta hand om varandra, det ska vi göra! puss och kram!

image4590



Kommentarer
Postat av: Katta

Grattis till Kartellampan! Sjukt billigt också =) Den är verkligen hur snygg som helst, jag älskar vår i samma färg!

Låter som en urmysig måndag! Kraam

2008-03-24 @ 16:00:53
URL: http://www.kattabloggen.blogg.se
Postat av: Malin

Ska bli kul att se lampan på plats. :) KRAM!!

2008-03-24 @ 17:41:36
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback