sms

var tvuuungen att gå upp ur sängen och gå på toa och efter var jag ju tvungen att sitta här lite (; har skickat massa mys sms med malin nu på kvällen. hon är verkligen en vän i mitt liv som betyder otroligt mycket. så kompicerat men ändå så lättsamt. det kompiserade är att hon bor över 50 mil ifrån mig och det lättsamma är att det egentligen inte gör så jättemycket (även fast jag önskade att hon bodde närmare) eftersom hon ger mig så mycket kärlek, värme och omtanke varje dag, så känns det ändå som vi bor grannar. hon tog mig under sina vingar och har blivit en av mina bästa vänner och inte bara det, även som en stora syster. är iallafall helt glad i kroppen och hela ansiktet lyser på mig pga av malin. för gumman, du lyser verkligen upp min vardag! du sätter färg i mitt liv. vänner som du växer inte på träd. vänner förevigt! det har vi bestämt ♥ älskar dig maoulin!

nu måste jag sova. eller läsa som jag inte hunnit med. blev sms bombad ju (; pussar!



Kommentarer
Postat av: pia

Man har ju förstått att det har "klickat" mellan er, det är ju helt underbart och häftigt!! Men ni verkar ju vara två rara tjejer så det är kanske inte så konstigt;) Tack för otrolig söt kommentar:)
KRAMISAR

2008-03-05 @ 00:43:40
URL: http://baramittlillahem.blogg.se
Postat av: Malin Inpsiration&design

Åh Söta gumman! Blir ju rörd till tårar. Gillar dig massor, det vet du. Blev helt omtumlad av inlägget. Söto!! Känner samma för dig. Önskar att vi bodde närmare! Men snart kommer jag & hälsar på! :) Kalrt vi ska vara fränds forever!! :D Sånt känner man bara. :) Nu gjorde du hela min dag. Precis vad jag behövde inför läkarbesöket. :) Massa kärlek till dig
älskade vännen!!!! Hörs sen. Skriver en snabbisd bara, är ju inte hemma. :) I dag ska pyssel inhandlas. :D Kul! Bye bye Snäckan!

2008-03-05 @ 09:42:51
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se/
Postat av: fanny

pia: det har det verkligen, malin är en otroligt fin människa :) så glad att jag fann henne! tack själv för din fina kommentar, kramar :)

2008-03-05 @ 10:17:30
URL: http://pinkpills.blogg.se
Postat av: fanny

malin: men sötnos! va glad jag blir att du blev så glad :D men jag menar ju verkligen allt. du är en sån fin person gumman! ett hjärta av guld! hoppas nu att det går jättebra idag, men det vet jag! ring mig om det är nått. massa kärlek! puss!

2008-03-05 @ 10:18:38
URL: http://pinkpills.blogg.se
Postat av: Malin Inspiration & design

Hej igen! Tack Gullis! Är hemma nu. Ska ladda batteriet lite, hua. Sitter med värmedynan på axlarna. Är ju så matt, har inte kunnat käka & magkattaren gör sig påmind. Bläh! Hoppas det går bra i dag, att det är en vettig läkare. Mejlar & berättar hur det har gått. Hoppas jag orkar med några ärenden i stan också. :)Är ju så pysselsugen!! Solen skiner & de tär helt underbart ute. Kram & Kärlek!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback