te och mjukiskläder.

sitter och värmer mig med en kopp te, grönt te, riktigt gott. lämnade av helena vid tåget för några timmar sen, sen gick jag runt och shoppade lite. köpte den omtalade svarta fodral klänningen med fickor från h&m

image4548

image4552

som vanligt bjuder jag på skit snygga bilder med mjukisbrallorna nerdragna (; jobbigt att ta av sig skorna liksom. kul att den satt så bra... den var helt slutsåld på h&m's hemsida och jag ville sågärna ha den! har ingen "den lilla svarta" så den här var jag glad för! hittade ingen i min stl.. förens jag kom in i omklädningsrummet, där hängde den i 36.. perfekt :D dock var den lite stor i midjan.. men jag får väl äta upp mig lite så den passar (:

image4549

image4550

image4551

sen blev det några fler rosa värmeljus hållare från hemtex, köpte fyra ceriserosa innan och nu hade dom även fått in ljusrosa (: sen var det ta tre betala för två. braa.

sen blev det en runda inne på second hand, fyndade en jättefin trenchcoat för 20 kr (: visar den sen. dom har även öppnat base home i centrum, där finns massa cult prylar mm. hittade jättefina kosta boda vinglas som jag så gärna vill ha på 30%.. men det skulle ändå bli runt 1100 för sex glas :/ får önska oss i bröllopspressent kanske?! dom var sådär stora och härliga! åhå. jaja.

ska snart plocka undan här lite och få i mig lite lunch, magen börjar kurra nu!

hörs sen, puss&kram ♥



Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag jobbar just nu som frisör men ska lägga ner det. Trivs inte med yrket så jag vill börja plugga till sjuksköterska till våren. Jag bor i rotebro med min pojkvän Jocke i en bostadsrätt :)
Du då? vad gör du? Det ser ut som du bor var där du bodde förut?
Hur länge har ni hållt ihop? :)
Vet du att Helena har fått barn och att vi är sams igen? :)
Har du ingen msn?
Puss och kram

2008-03-20 @ 15:14:32
URL: http://hallonkakan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback