trött.

är jätte trött ikväll. funderat på att gå och lägga mig sen halv åtta.. men hållt mig vaken tills nu (: ha precis tagit bort sminket, vilken process med alla dessa rengöringskrämer och salvor ^^ sitter och dricker grönt te med citron smak i en stor kopp från indiska. det är så synd att dom slutade sälja dom.. vi har dom i turkost och jag hade mer än gärna velat ha dom i vitt också. får hoppas att dom kommer in igen (:

älsklingen såg på en gång att jag hade färgat håret och tyckte det var jättefint (: så jag blev jätteglad. även fast det inte alls ser ut som färgen på kartongen :s jaja. måste iallafall hitta en bra nyans tills bröllopet.. blir nog lite färgning.. hihi (:

lägenheten som jag var så lyrisk över blev en stor besvikelse när alex sa att den låg jättelångt bort. både från hans jobb och från min terapi.. och eftersom jag inte har körkort än och har problem med att åka komunalt så är det ett hinder. suck! men men. inte deppa ihop inte. utan jag gick in på hemnet på en gång och letade vidare. och jajamensan hittade en fin lägenhet som bara ligger 20 min med buss från terapin och närmare älsklingens jobb än vad vi bor nu (: och det är ju jättebra! en annan sak som är toppen är hyran.. vi har varit inställda på att hyran ska ligga runt 3500 kr och då får vi låna 1.5, men hyran på den här lägenheten är på 1140 kr.. vilket betyder att vi får låna mycket mer.. jag ringde iallafall till mäklaren och frågade om säljaren godtar bud innan visningen och det gör dom. han skulle återkomma imorgon när han pratat med säljarna och frågat vad dom är villiga att sälja den för. enligt swedbanks beräkningar kan vi låna 1.8.. och så mycket kan dom ju inte vilja ha ^^ det känns bra! riktigt bra. blev så glad när älsklingen ringde och sa att han verkligen gillade den också (: han kutade in på kontoret och tittade på den från jobbet (: söten.

hoppas ni har en mysig kväll, ska dricka upp mitt te och sen lägga mig i sängen och läsa. imorgon har jag ingenting att gå upp till, vilket är helt underbart. man uppskattar verkligen att ha sovmorgon när man får upp tidigt och inte är van vid det :p så det ska bli skönt skönt (: sen vid tre ska jag och älsklingen ner till kicks och jag ska få en lektion i hur jag ska sminka mig på bröllopsdagen så det blir fint. och sen sminkar dom mig. måste hämta ut mina linser också som kommit. betalar på en gång, orkar inte med några avbetalningar. är så glad att jag inte har några krediter längre. det hade jag innan på ellos, ikea mm. men nu är dom puts väck :D och jag kan lägga undan så mycket mer varje månad. fy för krediter med höga räntor :/

nu blev det mycket text. sov så gott sen! puss&kram!

image4368

förövrigt har vi fundelerat på att ha små prinsessbakelser på bröllopet istället för en tårta. i samma stl och form som dom på bilden fast utan alla små hjärtan och ist en fin rosett i vit marsipan uppepå alla. vad tror ni om det?



Kommentarer
Postat av: helena

det är bara trevligt med mycket text gumman

2008-03-04 @ 22:40:02
Postat av: carin

Hmm, det är lite till och från, jag får finnar när jag ska ha mens.. Dom verkar vara svårt att få bort för min del. Men jag har fuskat med vitaminerna nu också.. så jag får skylla mig själv. Hihi =) Kramar om

2008-03-04 @ 23:15:06
URL: http://carinparin.blogg.se
Postat av: leva

Läckert med tårtan och rostetter kommer att bli jättesnyggt :) Jag är övertygad om att eran stora dag blir fantastisk på alla plan.
Hoppas att ni hittar drömlägenheten *håller tummarna* Kram i stora lass

2008-03-05 @ 10:18:10
URL: http://leva.bloggagratis.se
Postat av: Marielle

Jag tycker det va väldigt sött med dem där hjärtanen. Tycker nog dem skulle passa på bröllop med:).

2008-03-05 @ 11:05:21
URL: http://donnadeluxe.blogg.se
Postat av: Malin Inspiration & design

Fortfarande kvar. ;) Nu blir jag sugen. Jag gillade att ha bakelser i stället för tårta. Skulle jag själv valt om jag skulle gift mig. =) Ursöta! Precis som du. ;)

Postat av: Anonym

skit snygg tårta både snygg och eget

2008-03-05 @ 21:18:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback