varm i örat

suttit och pratat med malin i två timmar, örat är varmt ^^ men det var mysigt att få prata med henne (: man blir alltid på så bra humör! var nedstämd innan, men malins glada stämma gör en glad! tack gumman ♥

ska snart väcka mig tröttmössa som ligger och snusar inne i sovrummet. tänkte bjuda honom på frukost på vårat café nere i centrum, få en mysig start på veckan tillsammans. jag är så glad att han är ledig nu i fem dagar. känns som man svävar på moln. han jobbar 60 timmar i veckan och när han är ledig är det som att vi sitter klistrade vid varandra. som vi saknar! så veckan kommer bli underbar ♥ vi ska titta på film ikväll. en komedi om två unga som ska gifta sig och deras präst (robin williams) sätter paret på massa test.. dom ska ta hand om två robotbebisar, inte ha sex och massa andra svårigheter för att dom verkligen ska veta att dom kommer hålla ihop. den verkar riktigt kul (: så den ska vi se på ikväll. innan det ska vi åka och veckohandla och innan det ska jag följa med älsklingen till optikern.. han ser sämre på ena ögat stackarn.. och då kan man tydligen ha lins på ena ögat :P knasigt. så blir det massa mys, pussar och kramar idag! :)

imorgon kommer min helena hit, ska hjälpa henne att göra slingor (: ska bli myyys! ♥

image4431



Kommentarer
Postat av: Malin Inspiration & design

Hej! Vad bra att det känns bättre nu gumman. :) Jag ska kolla lägenheten nu. Spännande. Fick mejlet precis NU. :) Hoj Hooj!

Postat av: Jo

Vad mysigt att ha din älskling hemma! :) Efter att ha haft förhållande på distans vet jag hur glad man kan bli bara av att få ha den andre i närheten! Kanske något man ska tänka på när man tycker att vardagen är tråkig hemma. dvs att man ska uppskatta att den andre ÄR där! :) Ha en bra dag! kram!

2008-03-10 @ 16:05:43
URL: http://frkp.blogspot.com
Postat av: helena

åhå vilken gamal bild :P
Imorgon ses vi å får kramas! längtar!

2008-03-10 @ 17:35:01
Postat av: Mysan

oh vad mysigt, ni får ha det så jätte bra gumman:)

2008-03-10 @ 18:07:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback