zebra koppar

jag har alltid gillat zebra koppen som designades av eugen trost 1955. men dom är så himla dyra ): va inne på tradera och en kopp med fat som går ut om fem timmar är uppe i över 600 kr. så ja, dyrt. ett samlingsprojekt kanske. hade varit kul att iallafall haft fyra st.

nu sitter jag på nya datan, min fina rosa och vita bärbara dator (: jag är så glad så! vi har ännu inte köpt trådlöst internet, så jag sitter och surfar vid databordet. men det går ju bra det med (:

älsklingen var så söt och värme kanelbullar i ugnen, gick ner till centrum (när jag tog en tupplur på sängen) och köpte grädde, sen gjorde han varm chocklad med vispgrädde och bullar till, tände ljus och väckte mig. sötisen. ♥

ska surfa runt lite medans alex skriver ut inbjudan och sen ska vi ut på en mysig promenad i solen (:

puss!

image4609



Kommentarer
Postat av: Malin

Den är cool. Jag gillar Stig Lindergs koppar med.

2008-03-27 @ 16:22:23
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se/
Postat av: Jo

Jadu, Zebrakopparna är snygga! Jag har en släkting till dem, "Ettan", samma form fast breda blå ränder. Den fick jag efter min mormor och älskar att dricka varm choklad ur dem! Skulle vara fint att ha båda serviserna dock :) Kramkram!

2008-03-27 @ 16:37:35
URL: http://frkp.blogspot.com
Postat av: fanny

malin: är det så han heter som gjort dom? hittade ibget på stig när jag sökte på honom på google :(

2008-03-27 @ 20:16:49
Postat av: fanny

jo: dom gillar jag med ettan alltså :) fast jag är nog lite mer en svart och vit människa! hopaps du får en bra kväll gumman, kram!

2008-03-27 @ 20:17:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback