Älskling!

så mysigt. nu är alexander ledig med mig i fem dagar. vet att de här dagarna brukar gå jättefort. men vi ska verkligen ta vara på tiden. saknat varandra så mycket så det ska bli riktigt riktigt mysigt att få umgås. gå och lägga sig tillsammans och gå upp tillsammans. underbart.

idag ska vi först.. ska jag träffa thomas, tessan och christoffer och gå och fixa lite saker till alex's svensexa. sen vid halv sex ska vi träffa våran fotograf hanna ska bli jättespännande! hon är lika gammal som oss, och helt enkelt den bästa fotografen jag hittat. har letat efter sjukt många olika fotografer. men ingen var så himla duktig som hanna. vi kommer få fantastiska bröllopsbilder ♥

sen ska vi hem och montera ihop min garderob, wii!  ska bli så skönt att få in sina kläder. nu hittar jag verkligen ingenting.  så det ska bli himla skönt.

sitter i vardagsrummet nu och kikar lite på tv. älsklingen har precis vaknat och håller på att gå in med ikea saker.. det gick sönder ett kolli igår. så idag kom dom hit igen och lämnade en ny. ska göra frukost åt oss, sen frukost och jag är jättehungrig! har varit vaken i några timmar..! men men (: mysigare att äta tillsammans.

sen ska jag duscha, sminka mig och fixa håret. sen åker vi (: det är skönt vi bor fem min från stan nu med bil. om det inte är trafik då (:

nej, nu måste jag komma igång. pusspuss och ha en toppenmysig dag!!



Kommentarer
Postat av: Helena

ska du fixa inför hans svensexa gumman?

2008-05-19 @ 16:03:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback