cyckel :D

har velat ha en ny cyckel så länge så länge. men aldrig känt att jag haft pengar att köpa en för. mamma avslöjade att hon köpte en sprillans cyckel i silver med sju växlar förra sommaren. och hon använder det inte. så snart ska vi gå ner och kika på den, så ska jag få den om den passar. underbart! kan jag cyckla massa i sommar (: perfekt. skönt sen när vi flyttat också och kunna slänga sig på cyckeln och cyckla ner till ica på 1 min (:

ikväll sitter vi i soffan och myser. ska snart titta på film.. blir saw 4, men först promenad med adolf och kika på cyckeln (: sen ska vi pyssla lite med frigolit hjärtat också. mysigt att mamma är här ikväll.

har haft en jättekul dag. var i stan med tessan & thomas och shoppade. både jag och tessan köpte äkta löshår. mitt går ner till rumpan (; och är brunrött. exakt som mitt eget hår. och spikrakt, jättefint. kommer bli kanon på bröllopet. och annars också. skönt att kunna ha det i när man vill iallafall (: kostade 500 kr för enormt mycket hår. kommer bli jätte tjockt. sen gick vi och fikade, grillade mackor med ost, kyckling och tomat och sallad till.. gick och kikade i affärer och hade det mysigt (: sen åkte vi till huddinge och min älskling mötte upp oss. söten. saknade honom! och sen gick jag och alle hem. han bäddade ner mig i sängen och hämtade huvudvärkstablett och vatten till mig. sen låg jag och vilade.. skönt att jag mår bättre nu (:

vill ni hjälpa mig att hitta ett vitt köksbord..? jag hittar verkligen inget :/ kan kosta upp till 4500 ca.. helst i vitt högblankt. men även vanligt vitt går bra (: vore så snällt. blir glad av alla tips jag kan få!

puss!









Kommentarer
Postat av: Marie

"Jag har en cykel en cykel som är blank. Kanske du också har en cykel som blank? Om alla hade en cykel som jag skulle det bli renare i luften... i luften" nynnar



Chansar här. Bromölla möbelaffär utan Kristianstad i närheten av Hässleholm?

2008-05-03 @ 22:22:15
URL: http://majsanx.blogg.se/
Postat av: Lise

Dette bordet fra Ikea er i høyglans og veldig fint, men kanskje litt stort? http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/00059222 (det ligger under kateorien arbeidsbord, men jeg har sett det på varehuset, og det kan fint brukes som spisebord! :)

Ellers har de jo dette, som er hvitt men ikke høyglans: http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/90138593

2008-05-03 @ 23:00:34
URL: http://sugarinthemorning.wordpress.com
Postat av: tessan

Tack för en underbar dag gumman! :) Saknar dig redan så mkt! :'( älskar dig mest! hoppas du mår bättre nu från huvudvärken! puss puss din bästis

2008-05-03 @ 23:07:09
URL: http://youremyangel.blogg.se/
Postat av: tessan

Tack för en underbar dag gumman! :) Saknar dig redan så mkt! :'( älskar dig mest! hoppas du mår bättre nu från huvudvärken! puss puss din bästis

2008-05-03 @ 23:07:28
URL: http://youremyangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback