den här går jag in till.

idag är det elva dagar kvar tills vi blir man och fru. gud det pirrar i hela kroppen. vi satt tårögda och lyssnade på våran låt vid frukosten.



den här kommer jag som sagt gå in till. kommer bli så fint. såpbubblor i luften och alla fina människor. våra nära och kära. jag provade min brudklänning i går. har aldrig känt mig finare. allt känns perfekt. det kommer vara som en dröm. det ÄR redan som en dröm. mitt liv ♥

igår gjorde vi nästan klart alltihopa till bröllopsdekorationerna, det blir så himla bra (: känns skönt också att det mesta är ordnat. nu ska vi bara få tag i en videokamera. ev. så köper vi en så vi kan ha deni thailand sen i november också.

hade det jättemysigt hos mamma i går (: åt middag och pysslade, sen åkte vi hem och stupade i säng vid tolv. var jättetrötta. gick upp vid tio och satte på en maskin tvätt och har precis ätit frukost och suttit och myst vid bordet (: jag ser nästan ingenting. har inga linser i.. man får ju inte ha det när man är sjuk.. nu har iallafall orken kommit tillbaka iallafall (: skönt, riktigt skönt. ska hänga in mina klänningar i garderoben nu och sen ska jag duscha, åka hem till mamma och pyssla och sen ikväll ska vi åka och hämta sänggaveln :D längtar! får visa bilder sen på hur det blev.

hoppas ni får en mysig dag. det ska jag ha! pusspuss ♥



Kommentarer
Postat av: Marielle

Vilken mysig låt:D! Jag kommer sitta å gråta av lycka den dagen ni gifter er o tänker på hur vackert det kommer vara.

2008-05-26 @ 12:28:37
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: Anna

Smygläser din blogg och det är så härligt att se någon så lycklig som du verkar.

Vilken underbart vacker låt!!!!!!

Hur gör du för att lägga in en video från youtube på din blogg?

Lycka till med alla förberedelser!!! /anna

2008-05-26 @ 13:36:16
Postat av: Malin Inspiration & design

Mys. :-)

2008-05-26 @ 17:13:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback