förkyld

röd näsa, rinnande rödsprängda ögon, skrovlig röst, hostande, slemmande, rinnande näsa, snytsår, torra läppar, torr i munnen, svag i kroppen, kallsvettas, feber, trött blick, orklös, nysattack. men det hjälps inte! har så sjukt mycket att göra nu. jag har iallafall lovat mamma att jag ska vila imorgon. hade nog behövt det i dag med. men vi har iallafall hunnit med massa (: och det är ju himla bra. mer att stryka från "måste göra listan" vi har hämtat våra förlovningsringar som har varit inne på putsning. såg ut som nya! (: älsklingen kommer inte ha på sig sin förens jag trär den på ahns finger den 6 juni (: sen var vi på ikea och handlade lite, sen till finnsoffan och bestämde datum för soffleverans. det blir i början av nästa vecka. skönt att ha någonstans att sitta (:

håller på att tappa upp ett varmt skumbad till mig och älsklingen. ska bada och sen titta på film. mysigt (: sen sova. är som sagt inte så himla pigg just nu. imorgon blir det lugn och ro. läsa massa tidningar, titta på tv och bara mysa runt hemma!

sov så gott (:





Kommentarer
Postat av: tessan

Krya på dig, hjärtat! Hoppas du blir frisk snart.. Drick mycket te och vila en massa för det är inte bra att stressa runt när man är sjuk, det kan sätta sig på hjärtat och det vill inte jag :( Älskar dig massor! puss puss din bästis

2008-05-23 @ 21:48:36
Postat av: Lilla jag

Trist att vara sjuk. Hoppas du kryar på dig!

2008-05-23 @ 22:44:50
URL: http://irenev.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback