Godmorgon (:

sitter i solen och myser. det är jätteskönt ute idag. jag tycker verkligen om mitt mobila bredband. toppen! (: har ringt till en skönhetssalong och dubbelkollat att en tid var bokad.. alex har ju sin svensexa idag. killarna kommer och hämtar honom vid elva. så jag måste väcka honom runt tio med frukost (: han tror att vi ska till ikea idag, haha. hoppas att han aldrig aldrig får reda på att det är jag som valt ut vad han ska ha på sig, hihi. det blir en heldräck.. batman ^^ snyggt va. dom kommer iallafall hit vid elva.. sen ska dom in till stan och alex ska vaxa bröstet.. han har verkligen inte mycket hår.. men ja, det ska han iallafall. efter det ska dom till laserdome och spela. sen sätter dom sig på en krog och dricker lite.. efter det möter dom upp ännu en kompis och sen åker dom till gröna lund och åker massa karuseller. alex är livrädd för karuseller ): men det visste killarna inte om. han vågar nog åka lite iallafall (: sen blir det middag på en restaurang och så (: kommer nog ha jättekul. och jag kommer sakna honom!!

jag känner mig inte helt kry. känns som att en förkylning håller på att bryta ut. käkar massa vitaminer så det känns lite bättre. men jag har svårt att svälja ): jobbigt. fast det är bättre att jag blir sjuk nu än på bröllopet som är om 16 dagar. kan ni förstå att tiden har gått så himla fort. helt sjukt. ^^

helena kommer hit idag. vi har inte träffats sen min möhippa så det ska bli jättemysigt (: hon har inte varit här i nya lägenheten heller, så det ska bli kul att visa.. vårat kaos :P idag kommer köksbordet och köksstolarna. ska montera ihop det, ska bli himla skönt att ha någonstans att sitta och äta. sen ringde dom från finnsoffan igår också och meddelade att våran magnum divan soffa har kommit in (: så vi ska dit på fredag och stämma av och sen får vi den hemlevererad till dörren. ska till ikea på fredag också och byta gardinstången.. köpte en som var 180 lång och vårat fönster i sovrummet är 200 cm.. så det är det vi ska göra (: och sen ska vi ha myskväll på kvällen, titta film, bada och äta god mat.

förensten så var bröllopsmaten så himla god. det smälte i munnen. all deras mat är ekologisk också. så det känns bra (: vi köper alltid ekologiskmat. eller ja, det som finns lixom. det börjar ju bli mer och mer nu och det är bra (: lägger gärna mer pengar på maten för att djuren ska ha det bra. skänker även pengar varje månad till lidande djur runt om i världen. det känns bra att kunna göra någonting. fick ett samtal från en av killarna som jobbar där som berättade att dom satt stopp för de dansande björnarna i kina! (: toppen.

nej nu babblar jag för mycket. måste packa en väska åt älsklingen så han slipper gå runt i dressen hela kvällen också (:

hoppas att ni får en jättemysig dag! vi hörs sen. puss&kram (:





Kommentarer
Postat av: Marie

Oj shit! Bara 16 dagar kvar? Gud vad tiden går fort! :D Hoppas att alle får en trevlig dag :) (ja och du med)

2008-05-21 @ 09:02:07
URL: http://majsanx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback