hemma hos mamma

hemma hos mamma just nu, älsklingen körde hem mig hit innan han åkte till jobbet. har precis skickat massa vinnarmejl och kollat alla betalningar. så himla skönt att få lite extra pengar (: skönt att ha en buffert. betalade av mysans skuld som jag hade till henne när hon var här också.. hade inte pengar, men hon köpte kläder som jag skulle sälja ändå ^^ till kompis pris såklart (:

ska packa några paket nu och sen ska jag pyssla lite här och packa lite mer. börjar bli tomt här nu på våra prylar. ska gå en runda till grovsopporna någon dag.. rensat ut en hel del. skickade med mysan massa saker också. stackarn. fick sitta och ha allt på tåget :/ hoppas det gick bra.

det var jätteskönt att sola. helt prickig i ansiktet av fräknarna och gyllenbrun på kroppen. nice (: ska duscha sen ikväll också. titta på film i sängen och bara mysa. kanske tar ett bad. vi får se. mysigt ska det bli att komma hem iallafall. längtar redan! hoppas att katterna har det bra där hemma (: dom verkar trivas! köpt en större låda till dom med tak och lucka. dom gillar den :D den förra var för liten för tre kissar.

nu ska jag packa paket. hörs senare! KRAM (:



Kommentarer
Postat av: Malin Inspiration & design

Fanny; Spraymålat dom för hand. :) Tack! Är helnöjd med dom. PUSS!!

2008-05-14 @ 19:51:57
Postat av: Malin Inspiration & design

Fanny; Spraymålat dom för hand. :) Tack! Är helnöjd med dom. PUSS!!

2008-05-14 @ 19:52:27
Postat av: Malin Inspiration & design

fanny; Det är inte jag som har gjort listen hihi. Men menar du pysslandet så tack! =) Kram gumman!

2008-05-14 @ 19:56:47
Postat av: Malin Inspiration & design

Verkar vara nåe knas med blöggen här tjejen. Ser bara IKEA längst upp. NU blir man ju nyfniiiken! :-) Allt bra med Snuffan???!

2008-05-15 @ 21:27:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback