it's always you.

vill inget hellre än att få ha dig nära nu. känna dina andetag mot min nacke. se dig i ögonen med den där blicken. vill dela all min tid och allt mitt syre med dig. jag bara vet att jag kommer älska dig för alltid. i mitt sista andetag finns bara du. som alltid, it's always you. värmen i dina kramar går inte att förklara. bränner hål på vilken smärta som helst. det har alltid varit någonting magsikt över dig. som en gloria med skimmer runtomkring. så fort jag kommer nära får du mig att skimmra som du. mitt inre bubblar av lycka när du tar min hand och visar mig allt jag inte visste fanns. så lycklig som du gjort mig trodde jag inte var möjligt. jag glömmer fortfarande bort att stanna upp ibland och andas, men är så mycket starkare nu än innan. du har verkligen visat mig vad allt är värt. att det är värt att kämpa för att orka. nu stannar jag upp, inta av panik som innan utan bara för att dra in all lycka och kärlek du ger mig. du är så vacker. ibland förstår jag inte hur jag kunde ha sån tur. att ha dig i mitt liv är det bästa som kunde hända mig. du bar verkligen upp mig, visade mig världen i ett annat perspektiv. det vackra. när jag kom in i din värld var allt som en saga. det var som att allt jobbigt försvann. istället var det stjärnfall, såpbubblor och du. kommer alltid komma ihåg våran första kyss. där på bryggan. du var så vacker. om jag kunde frysa det ögonblicket skulle jag lägga det i en liten ask och visa det för våra barn. vackrare ögonblick får man leta länge efter. känner känslan i hela kroppen fortfarande. den strömmar ända uppifrån hårfärstet, förbi mitt älskande hjärta, genom min pirriga mage, ner i mina skakiga ben ut i tårna. du vet nog vad jag menar. vi delade den känslan den kvällen och delar den fortfarande. ju längre tiden går desto mer växter vi ihop och blir en och samma. jag älskar att älska dig. älskar vårat liv, hur det har blivit. att drömmar kan slå in så mäktigt trodde jag inte var möjligt. jag var så orolig och nu när jag stannar upp och märker att allt hamnat på plats känns allt helt underbart. är så lycklig med dig. kunde inte önska mig ett bättre liv. ingen älskar mig så mycket som du. du är den bästa. varje gång du tar i mig försvinner marken under mina fötter. hela världen snurrar runt oss, men du och jag vi står stilla och du håller i mig hårt och älskar mig. livet kunde inte bli bättre. älskar dig föralltid.





Kommentarer
Postat av: Marie

Tack så mycket!

Jag vet faktiskt inte. Du har ju skrivit rätt mycket om det och det jag använder nu är inte jättebra fastän att min hud har blivit bättre. Så det är värt ett försök. Såg dessutom att det inte är så mycket dyrare än det jag använder nu, så varför inte liksom? Tror att jag har läst lite om det också ;)

2008-05-02 @ 23:07:36
Postat av: Alexander

Jag är så kär. Ingen fyller mitt hjärta med så mycket kärlek som du gör. Du och jag för alltid hjärtat. Älskar dig verkligen!

2008-05-03 @ 00:08:58
Postat av: candy

oh va vackert... min bakfylla kanske hjälper till aningen o gör mej lite känsligare men oh jag blir helt rörd!värsta fina kärleksförklaringen:)

2008-05-04 @ 13:22:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback