kvällen - möhippa!

vilken möhippa :D aldrig varit på en, men min måste varit den bästa (: helt klart. vi har varit ute och ätit på en jättemysig restaurang och sen dansat massa på krogen. fick så snälla komplimanger av alla där. några sa att dom vart stumma för dom tyckte att jag var så vacker, en annan pratade i telefon och när vi gick förbi sa han till personen i telefon "världens sötaste tjej gick förbi mig precis" och alla grattade och skulle krama den blivande bruden (: blev så glad! och att mina fina vänner hade ordnat det här för mig. blev helt rörd. dom filmade mig när jag öppnade dörren iklädd nattlinne och håret stod och alla håll och kanter. tack tjejer för att jag hann duscha :P hade jättekul iallafall. hade verkligen en jättebra och rolig dag/kväll. längtar så mycket tills jag får se alla korten. får tydligen inte se dom förens efter bröllopet. men älsklingen tog några kort på mig när vi kom hem nu. hade inte på mig den gröna tröjan, det blev för varmt, men bandet som det står "möhippa" på och kronan och slöjan var på hela kvällen (:

var riktigt mysigt att bli hämtad på krogen av min plutt. jag har inte fått ha min mobil idag, eller prata med honom. så det var myyys att få pussas och kramas igen! saknat honom.

tusen tack igen för en underbar möhippa! (:






Kommentarer
Postat av: Anonym

Sötis!!!!=) Förstår att han som pratade i telefonen sa så. :) Ja är glad att du har haft en lyckad kväll! Brölopsdagen/ kvällen kommer att bli ännu bättre! :)



Vi hörs gumman! PUSS!

2008-05-10 @ 08:31:32
Postat av: Marielle

Förstår att han i tel sa sådär för du är så söt! Vad mysigt med Möhippa:D!

2008-05-11 @ 11:30:15
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback