Livsglädje

det är så himla himla mysigt att ha alle hemma. åh! (: sitter och väntar på att pizzadegen ska jäsa klart.. blev lite sen middag för vi fikade äppelpaj på coffehouse med hanna fotografen. det kommer bli så himla bra med bilderna!! en av bilderna ska alex lyfta upp mig i midjan och ha mig över sig.. har ni sett slutet på dirty dancing så vet ni vad jag menar. sen ska jag dra upp min klänningskjol så man ser lite av benen och skorna när jag springer och skrattar på ängen. kommer bli så så så bra (: sen ska vi ju ha massa andra fina bilder när vi pussas, sitter vid vattnet osv.

älsklingen sitter och monterar på dörrarna på tv bänken. blir jättefint (: ska fota sen så ni får se. och snart ska vi sätta igång med garderoben. mycket pill i kväll. men mysigt att hålla på att fixa tillsammans.

vi har även hämtat ut min vigselring. den är så vacker. vill ha den på mig nu.. men det får jag ju inte. fem diamanter 0.50 karat, perfekt stl på diamanterna med andra ord. i ringen står det "alexander förevigt 6/6 2008" härligheten som kommer sitta brevid min vigselring gick på 9700 kr. mycket, men den ska ju sitta där livet ut. är så nöjd med den!

ska ta och slänga ihop en bröddeg imorgon. ska handla massa nyttiga fröer och nötter och ha i (: kommer bli gott. blir fullkornsmjöl kanske lite svarta oliver mm. blir great.

ska ta och hjälpa älsklingen nu med sista på tvbänken. så hörs vi senare. puss&kram (:



Kommentarer
Postat av: Marie

Fota vigselringen? :D

2008-05-20 @ 10:10:22
URL: http://majsanx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback