middag på balkongen

vi invigde balkongen jag och tessan ikväll (: åt grekisk sallad och baugetter. gott! och drack iskall ramlösa till. efter maten gick vi ner och solade 25 min.. nu är jag brun! verkligen. en gång till i veckan, sen på fredag kommer brännan vara perfekt (:

saknar alexander så himla mycket. hela nästa vecka har vi helt för oss själva, inga måsten. allt är klart. nästan ^^ bara några foton som ska klistras in i festprogrammen. vi ska bara ta hand om varandra. ha riktigt mysigt. grilla, bada, sola, göra oss fina, äta goda middagar, titta på massa film, mysamysa, pussas, kramas och bara njuta. på fredag är vi varandras ännu mer. på fredag är vi man och hustru. ♥ jag är så himla lycklig. svävar. du är den bästa man kan önska sig. och du är bara min. känns helt overkligt att jag har en sån fin person som vill dela hela sitt liv med mig. lycklig, minst sagt. du gör mig hel älskling.

kvällen kommer bli lugn. jag har precis tagit en huvudvärkstablett och ett stort glas vatten. har ont i skallen. vi ska äta jorgubbar snart också (: och titta på film. sen ska vi sova. är trött. man blir så seg av värmen. idag har det varit nästan 30 grader här i stockholm. fast jag älskar sommaren, så jag klagar inte (:

vi var i farsta centrum idag och kikade runt lite. köpte lite saker. klister bla till festprogrammen. sen hittade jag en orange och svart palestina sjal. älskar palestina sjalar. favoriter. mysig på sommakvällarna. sen köpte jag vita spets trosor på gina tricot. till bröllopsnatten. jättesöta med lite volanger på.. (: kommer bli fint. jag hade köpt string innna till spetskorsetten jag ska ha.. men jag använder aldrig string annars och alex gillar inte string. så jag blev glad när jag hittade dom (: letat en del.

sen mötte vi upp helena söten som hade med sig tre av mina favorit blommor (: rosa gerbia. blev jätteglad! glass hade hon med sig också. så pysslade med bröllopsprogrammen och tyllet som ska sitta på stolsryggarna med stora rosa rosetter under vigseln (:

tessan håller på att rensa jordgubbarna och jag sitter här i soffan och tar det lugnt. slappt :P

älskar den här låten. den kommer vi spela på bröllopsfesten :D





Kommentarer
Postat av: Nicolayagnethe

Beautiful site!

2008-09-03 @ 08:33:29
URL: http://nicolayagnethe.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback