Renovering dag 1

hemma äntligen. efter en ganska slitig dag. men kul har det varit (: har druckit på tok för många red bull allihopa och skrattat så tårarna har sprutat, haha. (: idag har vi alltså tagit bort all tapet .. tre lager, en var faktiskt en medaljongtapet, hihi. inte i "rätta" färgerna då (; men iallafall. massa skrapa med spackelspade, men det gick undan när vi var tre st. åt middag på pizzerian som ligger i huset och konstaterade att pizzan inte var speciellt god.. plus att vi fick fel pizza. orkade inte bry oss så vi åt och såg glada ut ^^

varit hemma hos tessan nu på kvällen i en timme och druckit te och ätit mackor, riktigt mysigt med tända ljus hade hon dukat upp tills vi kom (: mys! fick en stor puss när vi kom, söten! sen har vi varit och hämtat sideboardet gideå eller vad det hette nu på kvällen. jättefint (: kommer bli bra i hallen.

har precis duschat, ligger i sängen och bloggar. här kommer lite bilder från idag. sen måste jag släcka lampan. ska upp om 6 timmar, till arbetsterapin och medans ska thomas och alle spackla lite hål i väggen och även dörrposten.. vi slet bort listerna idag. ska sätta nya sen (: och ny dörr. imorgon ska renoveringstapeten upp och vi ska grundmåla. kommer nog gå fortare än vad vi trott. thomas hjölper oss hela veckan. han har verkligen ett stooort hjärta! fin kille det där.



sovrummet innan vi började. väggarna är var hemska.. bredspackling och draget med nån slags kratta. hah. inte fint.



utsikten från sovrumsfönstret. mys (: där ska vi grilla i sommar. jag hoppades på att vi skulle grilla på balkongen, men det är tydligen olagligt :( så vi får sitta och mysa i parken istället (:



här ser man medaljontapeten. haha.



här börjar betongväggen visa sig. pill pill. men det kommer ju bli jättefint sen (:



det snöade inne i sovrummet, mitt hår var som svinto! måste ha nån mössa imorgon. kommer dö av värmen dock! snyggt munskydd va (: vi var vita i håret, hihi.



killarna jobbar och jag tog en paus och började plocka upp i köket. nu är tallrikarna, besticken, skålar och glas på plats.



på god väg. skönt att det gick fort. allt var borta på 3 timmar.



min duktiga älskling :D



köket var dock lite renare. där kommer det bli kaos i juli istället. vart ska vi äta då :O



utsikten från köksfönstret. är så glad att det är låga hus.. så vi slipper stirra in i ett höghus (:



köket. jag gillar våran uråldriga spis. ha.



balkongen. jag är happy happy att det är nya fönster i hela lägenheten. sånt är dyrt att byta ut. nya trätrallisar ska läggas ute på balkongen!



min min min ♥ (:



jag gillade inte att det satt lister ända upp i taket på dörren, så allt åkte väck. ska spackla fint och sätta renoveringtapet och sen måla över där uppe. och nya lister på sidan av dörren. jopp (:

nu - sova! ögonen svider. antigen är det för att jag är trött eller av allt damm. vi hörs imorgon. den här veckan kommer jag tyvärr inte uppdatera så roligt.. mer än renoveringen. fast ju längre tiden går desto finare blir det ju (: hoppas ni står ut.

puss&god natt.. fortsättningen av renoveringen följer.. (:



Kommentarer
Postat av: Anonym

Så duktiga ni har varit!!! =) Kram Malin

2008-05-06 @ 09:31:07
Postat av: Ulrika

Är så spännande. Följt bloggen länge nu så, det känns nästan som om man själv är med på ett hörn.. ;)

Hoppas allt går bra för er!

2008-05-06 @ 09:59:54
Postat av: Isabelle

Hej hej!

Vart är det ni har köpt lägenhet? Kul att ni äntligen fått tag i en i alla fall :)

2008-05-06 @ 18:17:27
URL: http://anothershell.blogg.se/
Postat av: Jo

Hejdu!

Det kommer ju att bli finfint det där! :) Snygga beslag på köksskåpen, kommer ni att behålla dem?

Ha det gott! kram!

2008-05-08 @ 00:08:36
URL: http://frkp.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback