underbara älskade

ord kan inte förklara hur lycklig jag är. det pirrar i hela kroppen. allt känns helt underbart :D jag är så himla kär. du är den finaste älskling. finns ingen annan jag vill dela mitt liv med. jag är din föralltid. vårat liv kommer vara helt underbart. varje dag, varje månad, varje år. kommer njuta hela tiden. du gör mig så himla lycklig!

nu ska jag gå och lägga mig. trött och lycklig (: ska läsa och sesn släcka lampan. filmen var jättemysig. sett den tidigare, men nu kändes den mer speciell. father of the bride. hysteriskt att bjuda 200 personer. haha. jag gillar att vi bara är 30 st. perfekt (:

hoppas att ni sover jättegott. det ska jag. imorgon blir det slappdag. ska ev. åka in till stan och köpa rosa tyll till dekorationerna till bröllopsdukningen. eller så tar vi det på måndag jag och älsklingen, då ska vi fixa med allt.. det sista. sen har vi tidsdag, onsdag på oss att bara mysa och slappa. på onsdag ska jag vaxa benen och vi ska fixa naglarna. älsklingen ska putsa lite och jag ska få silikonförlängning (: med fransmanikyr och två eller tre rosa små diamanter på varje ringfinger. tjusigt va ;D sen på torsdag ska vi på studentmottagning. två av älsklingens syskon tar studenten (: härligt. sen åker vi direkt ut till herrgården och piffar i middagslokalen och badar bubbelbad, äter gott och bara myser. sen ska vi sova tidigt och sen upp på fredagen och GIFTA OSS! :D

god natt! ♥





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback