Utmanad av tessan

Har blivit utmanad av Janine

För 5 år sedan...
var jag 18 år och tog mitt pick och pack och flyttade ut mot kusten. dvs, strömstad. fick jobb på H&M och flyttade hem igen när jag och min dåvarande pojkvän gjorde slut. blev tillsammans med andré som jag var tillsammans med innan alexander och vi köpte adolf tillsammans (mopsen)

För 3 år sedan...
var jag 20 år och bodde i min andra andra hands lägenhet. med min katt lucifer och hunden adolf. jag och mitt ex hade precis delat på oss och jag bodde ensam kvar i ettan som var himla mysig (: min läkare sjukskrev mig på heltid för depression och panikångest. jag tog även modet till mig och anmälde min pappa för hemskheterna han ställt till med i min uppväxt. jag träffade även alexander som flyttade in i min etta en månad efter vi blev ett par.

För 1 år sedan...
var jag 21 år, skulle fylla 22år, 4 månader senare. jag och alexander förlovade oss och jag hade slutat skada mig själv och mådde mycket bättre än innan. mitt köpberoende var nästan botat och jag började gå hos psykologen som visade sig vara den bästa jag haft sedan jag började gå på terapi vid 13 års åldern. han hjälpte mig och hjälper mig enormt mycket.

För 3 månader sedan...
satt jag och letade bostadsrätt för fullt, satt på hemnet flera timmar om dagen (i hopp om att det skulle dyka upp en ny lya) jag var även i full gång med planeringen av mitt och alexanders bröllop och jag började även arbetsträna på dagrehab för att klara av att börja studera så småning om. och komma ut i arbetslivet.

Igår...
gick jag upp vid halv tio, sminkade mig, åt frukost och åkte till farsta med my. shoppade en tröja från gina tricot, en kajal från isadora, ett nagellack i lila från isadora, body butter cocos från body shop och åt en jättegod sallad till lunch med soltorkade tomater, kyckling, fetaost mm. åkte hem till mamma och packade lite till och somnade runt halv två. 

Imorgon...
ska jag skicka iväg en drös med tradera paket, åka till ikea med mamma och handla min garderob och tv bänk. fixa här hemma (:

Om ett år...
har vi renoverat klart hela lägenheten för längesen, bott in oss och både jag och alexander håller på att plugga till våra blivande jobb. vi om vi känner att det är läge då, kommer att skaffa barn inom en snar framtid.

jag utmanar alla som vill (:



Kommentarer
Postat av: Surya

se så fint ditt liv har ordnat upp sig!!! underbart!!!! kram

2008-05-14 @ 15:49:42
URL: http://suryanamaskar.blogg.se/
Postat av: fanny

surya: ja, känns verkligen underbart. tack :) kramar

2008-05-14 @ 16:16:23
URL: http://pinkpills.blogg.se/
Postat av: Richardadele

many thanks for your dedications to this world

2008-09-02 @ 13:42:01
URL: http://richardadele.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback