vigseln

det är jag det ): men det gör ingenting, har en underbar pojkvän som pysslar om mig (: idag har det verkligen varit en mysig dag. vi har åkt ut en liten utflykt, 1.5 timme utanför stockholm, åkte hem till trubaduren.. han som ska spela gitarr under våran vigsel. jag kommer gå in till våran låt Righteous Brothers - Unchained Melody. det kommer bli perfekt. han kommer inte sjunga utan bara spela den på gitarr. fick rysningar när vi satt där och lyssnade. längtar! två veckor kvar precis imorgon. kan ni fatta att vi blir man och fru sen?! (:





sen kommer vi stå där framme vid vattnet och vigselförrättaren och han kommer läsa upp löftena och berätta vad vi ingår i. alltså äktenskap. kan kommer läsa upp våra namn och fråga oss om vi vill gifta oss osv. sen ska vi läsa varsin text till varandra. tro mig det är inte lätt att få ner de viktigaste orden på papper. det finns så mycket jag vill säga till honom när vi står där. hur mycket jag vill vara med honom. allt kommer verkligen från djupet av hjärtat. efter det kommer trubaduren sjunga och spela Everything I Do med bryan adams på gitarr. vackert. kramade alex's hand hårt när vi satt där. det pirrade i hela kroppen. lyckligare får man verkligen leta efter. ♥





det kommer vara så fint. helena som är min brudtärna kommer ha en såpbubbel"maskin" som blåser massa bubblor. vi åkte ju ut på våran första dejt och blåste såpbubblor vid vattnet. det är våran grej nu. det symboliserar oss ♥ och såklart ska det vara med under vigseln då. efter vigseln kommer alla gästerna resa sig upp och vi kommer gå "ut" på alla stolar låg en rosa liten tyllpåse med ris i som de ska kasta på oss.

kommer bli fantastiskt.





Kommentarer
Postat av: Marie

Åååh! Nu vill jag också gifta mig! Ni kommer att ha det bästa bröllopet ever :D

2008-05-22 @ 23:24:52
URL: http://majsanx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback