heemmaaa

skönt att komma hem, sätta på sig slappiskläder och mysa med älsklingen! hade det jättemysigt hos helena, vi kollade lite på åhlens, nu har dom fått in massa julsaker, mysigt! sen gick vi och handlade lunch, grilladkyckling och potatissallad som vi blandade ut med vanlig sallad och paprika. riktigt gott! fin lägenhet har dom också. en väldigt speciell planlösning, och sånt gillar jag :D kollade på kort ifrån deras thailandsresa som dom var på för tre år sen, nu längtar vi ännu mer. vi var på samma ställe som dom var för två år sen och det är dit vi ska igen (: älsklingen hämtade mig hos helena och vi bestämde att vi ska dit på middag på fredag, äta alla fyra och sen stannar killarna hemma och umgås och spelar tv spel medans vi går till garbo och dansar :D kul! vi ska ta med kissarna dit också och kolla om det fungerar att ha alla tre där när vi åker till thailand och jag hoppas verkligen det, för det hade varit så skönt att ha alla på samma plats! sen är helena & joakim världens bästa lektanter när det kommer till katter :D så dom kommer vara riktigt bortskämda när vi kommer hem (:

ska snart laga middag.. ska ut och kika på våran matsedel (skriver alltid upp alla maträtter på en svart griffeltavla från granit) så man ser vad som finns (: jag är sugen på soppan.. vi får se hur det blir. blir lite jobbigt att ta med sig i matlåda för alexander. ska höra med honom vad vi ska äta! något lätt blir det. är inte så hungrig efter den goda lunchen  

har varit och hämtat mina betyg också. glatt överaskad var dom bättre än vad jag kommer ihåg! underbart. och imorgon innan lyra åker jag förbi komvux och hämtar betygen från svenska b också. sen ska jag prata med en studievägledare och komma på hur min "väg" ska gå till ett jobb jag trivs med och tjänar stålar på (; kommer bli bra! jag är peppad!

ikväll är det massa bra på tvn! sjukhuset, design simon och tomas, två avsnitt av two and a half man!! och kanske en film om jag orkar (: ska ju upp ganska tidigt imorgon.. eller ja, vid nio tiden.. (:

nu - middagslagning! puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Malin Inspiration & design

Hej Sveeej! Tack för din fina kommentar inne hos mig. :) Kul att du gillar dukningen. Jag älskar att duka fint. Längtar redan till nästa gång. :) Hoppas du ni får en fin kväll!



Snart blir det spagetti & köttförssås. :D Gott!



Kramisar!!!!!!!!

2008-11-03 @ 16:51:32
Postat av: Anna

Du verkar ha ett mysigt och härligt liv! älskar din blogg!

2008-11-03 @ 19:09:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback